Belangenorganisatie voor naaktrecreatie en naturisme

Bloot genieten

in binnen- en buitenland

Naaktlocatie zoeken:
   • Legenda
   • Hotels / appartementenAccommodaties
   • Sauna'sWellness
   • ZwembadenZwembaden
   • Campings / terreinenCampings
   • NaaktstrandenNaaktstranden

   NFN is hét kennisplatform voor naaktrecreatie

   Hou jij van naakt recreëren? Dan zijn wij er voor jou! NFN maakt zich sterk voor het behoud en de uitbreiding van locaties voor naaktrecreatie. Zodat jij lekker in je blote vel kunt zwemmen, streeploos bruin kunt worden of op de mooiste plekjes naturistisch kunt kamperen. NFN is hét kennisplatform waar je alle informatie over naaktrecreatie kunt vinden. Van locaties tot tips, nieuws, juridische ondersteuning en evenementen.

   Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

   Lidmaatschap biedt veel voordeel

   Het NFN-lidmaatschap biedt veel voordeel. Je ontvangt niet alleen het magazine UIT! 4 keer per jaar, maar je kunt ook profiteren van kortingen op accommodaties, leuke producten, verzekeringen of bijvoorbeeld een ontspannende massage. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je kunt blijven genieten van naaktrecreatie.

   Alleen een abonnement op ons magazine UIT! of ons steunen met een klein bedrag per jaar behoren ook tot de mogelijkheden. Word dan Vriend van NFN.

   Actueel

   Sinds ik naakt recreëer

   NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

   ×