Activiteitenkalender

Activiteiten & evenementen

Activiteitenkalender

IN VERBAND MET DE ONTWIKKELINGEN RONDOM HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE ACTIVITEITEN ONDER VOORBEHOUD.

Blote zwemuren
2019/2020 - Nederland
Bezoek één van de vele zwembaden in Nederland waar je bloot terecht kunt!
Overzicht blote zwemuren

Open Dag naaktrecreatie
7 juni 2020
Om alle nieuwsgierigen zelf eens te laten beleven hoe bevrijdend naaktrecreatie kan zijn, is er de jaarlijkse Open Dag Naaktrecreatie. Veel campings en verenigingen openen dan hun deuren voor vrienden, familie, kennissen en andere belangstellenden. Ook het kantoor van NFN Open & Bloot in Amersfoort doet mee en geeft informatie over naakt recreëren in binnen- en buitenland. Meer informatie volgt!

Nationale Toplessdag
21 juni 2020
De volgende Nationale Toplessdag staat alweer gepland. Een mooie aftrap voor een zomer waarin blote borsten op het strand hopelijk weer wat meer bij Nederland horen.

BlootGewoon! Relaxdag bij Thermen 2000
9 juli 2020
Op deze dag kun je voor een heel aantrekkelijk tarief de hele dag bloot genieten van de baden, de sauna’s, de gastronomie en diverse aantrekkelijke workshops. Meer informatie.

BlootGewoon! Festival
17 en 18 juli 2020
Vrijdag 17 juli en zaterdag 18 juli 2020 is het zover: de tweede editie van het BlootGewoon! Festival op vakantiepark Flevo-Natuur; Nederlands grootste blootlocatie. Schrijf het vast in je agenda en zorg dat je er bij bent!
Meer informatie

Natuurlijk! NFN-volleybaltoernooi
22 en 23 augustus 2020
Het jaarlijkse volleybaltoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 en zondag 23 augustus bij Athena in Ossendrecht. Meer informatie.

Natuurlijk! NFN Wadlooptocht
29 augustus 2020
Op zaterdag 29 augustus organiseert Natuurlijk! NFN een naakte Wadlooptocht. Dit jaar doen we een rondje Schiermonnikoog. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers. Meer informatie.

Blootzwemdag Tikibad
13 december 2020
Je mag ‘m niet missen: de twaalfde editie van de BlootGewoon! blootzwemdag in het Tikibad. Op zondag 13 december 2020 is het tropische zwemparadijs van Attractiepark Duinrell weer exclusief geopend voor naaktzwemmers. Meer informatie.