Beach Cleanup Tour

Doe mee met de Beach Cleanup Tour!

‘De héle Noordzeekust schoon’, dat is het motto van de Beach Cleanup Tour die dit jaar van 1 tot en met 14 augustus plaatsvindt. Nu laten wij naaktrecreanten het strand ALTIJD al keurig achter, dus kunnen we mooi onderuit gaan zitten, toch? Mooi niet. NFN roept al haar leden op om lekker mee te doen aan dit (niet-naturistische) evenement dat voor een deel over het naaktstrand leidt. Er zijn verschillende etappes die je kunt lopen en waar je je handen uit de mouwen kunt steken.

Steeds meer mensen kennen het afvalprobleem en dat zie je aan het stijgende aantal deelnemers van de Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. Hierdoor wordt er steeds meer afval opgeruimd en wordt de Beach Cleanup Tour steeds gezelliger.

Op 1 augustus start er zowel een team in Cadzand als op Schiermonnikoog. Twee weken later, op zondag 14 augustus, ontmoeten de teams elkaar in Zandvoort. Per etappe wordt er zo’n 10 kilometer gelopen en natuurlijk zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Want deze ‘plastic soep’ zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven. 

Bekijk hier alle etappes

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.beachcleanup.nl