Dossiers

Diverse thema's uitgelicht

Iedereen geeft een eigen invulling aan naaktrecreatie. Voor de een is het een levenswijze die een plaats heeft in het ritme van alledag, voor de ander is het een manier om juist te ontsnappen uit dat ritme. De grote diversiteit aan plekken en activiteiten maken het mogelijk dat je kunt recreëren op een plek en een manier die voor jou prettig is.

 

Belangenbehartiging

Header-2

NFN zorgt ervoor dat de plekken waar je in je blote vel kunt genieten ook blijven bestaan. Belangenbehartiging staat bij ons hoog op de agenda.

Meer over dit thema

1961 - 2021 - NFN Open & Bloot bestaat 60 jaar

Feest 60 Jaar

NFN is jarig en wie jarig is deelt uit! Op 26 februari 1961 werd NFN opgericht door twaalf naturistenverenigingen. Heel 2021 is het daarom feest!

Meer over dit thema

Naaktstrand

Strand Zandvoort

Iedereen kent wel een naaktstrandje in de buurt. Of wandelt, al dan niet bij toeval, langs het naaktstrand van Bloemendaal, Bergen aan Zee of Zandvoort...

Meer over dit thema

WBTR

WBTR

Op 1 juli moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR).

Meer over dit thema

Veiligheid

Header Themas Overkoepelend

Het gebeurt niet vaak, maar soms gebeurt er op een naturistenterrein iets vervelends. NFN heeft hiervoor twee vertrouwenspersonen die een vertrouwelijk en luisterend oor bieden.

Meer over dit thema

Sauna

Wellness Hout

De sauna is het ultieme gevoel van ontspanning. Je kan lekker bloot zijn, je hoeft niks, je moet niks en je doet niks. Heerlijk luieren, zweten en ontspannen.

Meer over dit thema

Bloot in het buitenland

Header Buitenlandinfo

Elke bestemming en elke cultuur kent zijn eigen omgangsvormen met naakt. We hebben de beschikbare info voor zoveel mogelijk landen op een rijtje gezet.

Meer over dit thema

Beeld & Geluid

Films-documentaires

Wie zoekt naar naturistische films of reportages, stuit al snel op een heel ander genre blootvideo’s. Maar tussen de brij zit heel af en toe iets dat wél de moeite waard is.

Meer over dit thema