Kennismakingsdag Naaktrecreatie

  • Evenement vindt plaats op:
  • 3 juni 2018
  • Amersfoort

Op zondag 3 juni 2018 staan de deuren van veel naturistenterreinen open voor bezoekers. Op deze Kennismakingsdag kan iedereen die eens sfeer wil proeven, binnenlopen bij de deelnemende locaties. De open dag valt samen met de Wereldnaturistenweek, een week waarin wereldwijd extra aandacht wordt gegeven aan naturisme en naaktrecreatie. Ga snel naar het overzicht van deelnemende locaties.

Ook NFN opent deze dag haar deuren voor geïnteresseerden. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je op het parkeerterrein aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort terecht voor informatie over vakantie-bestemmingen in binnen- en buitenland. Nog nooit bloot gerecreëerd, maar wel nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om al je vragen aan ons te stellen. We zijn nog druk bezig met leuke acties in en rond Amersfoort, dus je gaat zeker niet met lege handen naar huis.

Terug naar evenementen overzicht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×