Naturisten Oldtimertreffen camping Achter Ut Huus

  • Evenement vindt plaats op:
  • 9 t/m 11 juni 2017
  • Beers

Het 26e oldtimerweekend voor naturisten die in het bezit zijn van een oldtimer. Iedereen met een oldtimerauto, vrachtwagen, bus, kampeerauto, motorfiets, bromfiets, caravan, tent, maar ook degenen die dit evenement een warm hart toedragen, zijn dit weekend van harte welkom!

Tijdens het weekend worden diverse activiteiten georganiseerd. Natuurlijk is het veel bijpraten over de (ervaringen met) oldtimers. Op zaterdagmorgen staat, voor degenen die izn hebben, een toertocht in de planning. Zaterdagmiddag is er koffie met een stukje echte Limburgse vlaai en 's avonds wordt een party pan-maaltijd georganiseerd met diverse vleessoorten, groenten, salades en sauzen. Vervolgens staat de inmiddels als hilarisch bekendstaande tombola op het programma en daarna gezellig napraten bij het knapperend haardvuur.

Wil je aan het evenement deelnemen, dan kun je zelf je caravan- of tentplaats en deelname aan het partypan gebeuren boeken bij Achter Ut Huus. En laat het ook even weten via zonnebuske@gmail.com.

Terug naar evenementen overzicht