Bloot zwemmen in Haaksbergen

  • Evenement vindt plaats op:
  • 17 maart 2018
  • 19:00 - 21:00u uur

Goed nieuws voor iedereen uit Twente en weide omgeving: subtropisch zwemparadijs De Wilder in Haaksbergen reserveert drie zwemavonden exclusief voor naaktzwemmers. Op 7 oktober 2017, 20 januari 2018 en 17 maart 2018 kan jong (vanaf 2 jaar) en oud hier weer terecht van 19.00-21.00 uur.

Zwembad De Wilder biedt voor elk wat wils. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk spetteren in het golfslagbad of ontspannen in een van de sauna’s of het Turks stoombad. Ook buiten zwemmen is mogelijk. En: dit najaar kun je er weer op drie zaterdagavonden in je blootje terecht.

Het zwemparadijs heeft een mooi buitengedeelte, diverse bubbel- en kruidenbaden een glijbaan van 80 meter. Het golfslagbad begint op 0 centimeter diepte en is aan het einde wel 1.80 meter diep.
Volwassenen kunnen banen zwemmen in het 25-meter bad of zich mee laten voeren door de stroomversnelling in het recreatieve gedeelte. Ook is er een sfeervolle horecagelegenheid voor een hapje of drankje tussen het zwemmen door.
Kortom, veel vermaak voor jong en oud vanaf 2 jaar.
Tijdens deze avonden is gebruik van onze sauna, turksstoombad, kleuren sauna en zijn verdere faciliteiten inbegrepen. Wel vragen wij u hiervoor de juiste attributen (extra handdoek) voor gebruik in de sauna mee te nemen.

Tickets
Entree: € 9,30 (volwassenen), € 6,30 (kinderen 2-12 jaar). Evt. prijswijzigingen voorbehouden. Kaartverkoop aan de kassa. Gebruik van smartphones en camera's niet toegestaan. Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht vleugeltjes te dragen.

Terug naar evenementen overzicht