Nationale Toplessdag

  • Evenement vindt plaats op:
  • 26 augustus 2018
  • Amersfoort

Twintig, dertig jaar geleden wisten we niet beter… Het bikinitopje bleef thuis en het boek ging in de strandtas. Nu is dat boek een tablet geworden en het topje… dat gaat dit keer wel mee! Wat dat betreft is het er niet makkelijker op geworden. Time for change! Blote borsten op het strand horen bij Nederland! Streeploos bruin, geen gedoe en niet meer moeilijk doen met omkleden; we bundelen onze krachten tijdens de NATIONALE TOPLESSDAG.

Toplessdag -strand -2

Hoe cool is dat? 26 augustus trekken alle vrouwen massaal hun topje uit! Op het strand, bij het meer, op de camping of gewoon in de achtertuin: de keuze is aan jou. Dag witte melkbussen, hallo egaal bruine borsten. Juist voor hen die graag bloot zouden willen gaan, maar (nog) niet durven, kan de Nationale Toplessdag net dat duwtje in de rug zijn. En als er één bloterik over de dam is… Jong of oud, blond of bruin, dik of dun, sproetjes of rode blos, rond of peervormig, iedereen kan meedoen. Want dat is een bijkomend voordeel van bloot. Iedereen is gelijk en verschillend tegelijk. Je kunt volkomen jezelf zijn.

Doe mee! Toch niets voor jou? Spread the word. Het belangrijkste is dat er respect is voor ieders keuze, zodat bloot weer gewoon wordt in Nederland. Voor meer informatie over de Nationale Toplessdag kijk je op www.blootgewoon.nu/toplessdag of like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Terug naar evenementen overzicht