NFN op Vakantiebeurs 2018

#Vakantievoorpret

  • Evenement vindt plaats op:
  • 10 t/m 14 januari 2018
  • 10.00 - 18.00 uur
  • Utrecht

Van woensdag 10 tot en met zondag 14 januari 2018 barst het grootste vakantie-evenement van Europa weer los in de Jaarbeurs Utrecht. NFN-leden krijgen € 5,- korting op een dagkaart, waardoor je geen € 15,50 maar € 10,50 betaalt voor dit gezellige dagje uit!

Bestel -knop

Honderden deelnemers praten je bij over de mooiste reizen en bestemmingen, proef heerlijke lokale hapjes en geniet van traditionele dans en muziek. Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbijtrekken. Dit jaar zijn Kirgizië, Benin, Colombia en Mexico voor het eerst op de beursvloer te vinden.

Of je nu van actieve vakanties houdt, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils. Natuurlijk kun je je laten informeren over de mooiste reizen, maar je kunt ook van alles doen op het vakantie-event. Kom duiken, fietsen, suppen, klimmen en kamperen. Na je bezoek aan de Vakantiebeurs is je bucketlist vast en zeker een stukje langer en loop je óver van de vakantie-inspiratie.

Vakantiebeurs -Insluiter 2018

Nieuw: Night at the Vakantiebeurs & Virtual Reality-straat

's Avonds inspiratie opdoen voor de volgende vakantie? Dat kan. Op zaterdag is het namelijk 'Night at the Vakantiebeurs'. De complete beurs is geopend tot 20.00 uur, daarna kunnen bezoekers tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal in vakantiesferen genieten van live entertainment, een hippiemarkt, culinaire versnaperingen en tropische drankjes. Waan je tussen de apen in de jungle, zwem met haaien of wandel door de woestijn. In de virtual reality-straat is het net alsof je er al bent en het echt beleeft

Waar vind je NFN?

Natuurlijk is NFN, dé belangenbehartiger voor naaktrecreatie, ook van de partij. Met onze gigantische database van blootlocaties over de hele wereld, weten wij precies dát plekje te vinden op de wereldbol, waar jij het liefst uit de kleren gaat. Nog geen ervaring met in je blootje kamperen of ben je benieuwd of er ook accommodaties zijn in het Verre Oosten? Wij vertellen je er graag alles over!

In het 'Blootstraatje' in hal 7 vind je onze stand. Naast dagkaarten zijn er ook middagkaarten beschikbaar, waarmee vanaf 13:00u de beurs kan worden bezocht. NFN-leden ontvangen op zo'n middagkaart € 3,- korting.

Terug naar evenementen overzicht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×