Blootstraatje op de Vakantiebeurs 2019

Tweede editie van het Blootstraatje

 • Evenement vindt plaats op:
 • 10 t/m 13 januari 2019
 • 10.00 - 17.30 uur
 • Utrecht

Er is dit jaar van donderdag 10 t/m zondag 13 januari van alles te doen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Je kunt je laten informeren over de mooiste uiteenlopende reizen en bestemmingen. Je ontdekt prachtige locaties en je kan inspiratie opdoen, lekkere culinaire hapjes proeven en je laten verrassen door locals, dans en muziek en nog veel meer. 

Bezoek NFN in het Blootstraatje!
Iedereen met interesse voor blootvakanties kan ons bezoeken in het Blootstraatje in hal 7 van de Vakantiebeurs. Het is de tweede keer dat NFN samen met reisbureau Internatuur en de Vakantiebeurs dit themastraatje organiseert. Vorig jaar was het een groot succes en hebben veel oude bekenden, nieuwelingen op het gebied van blootrecreatie en de pers het straatje met veel enthousiasme bezocht.

In het Blootstraatje kan je vragen stellen over bloot, informatie halen over aantrekkelijke vakantieoorden en als je wilt zelfs je vakantie al boeken.

Webshop aanbiedingen

Bovendien verkopen wij leuke artikelen tegen een aantrekkelijke beursprijs. Dus ben je nog op zoek naar een mooie BlootGewoon! hamamdoek, of de nieuwste reisgids bijvoorbeeld, kom dan zeker langs.

Koop ook Magazine Bloot! #3 voor de speciale beursprijs van slechts € 1,-. Bij Bloot! #3 krijg je een GRATIS sauna-entree t.w.v. €31,50 bij Vitae Wellnessresorts.  Het derde nummer van Bloot! staat bommetje vol staat mooie reportages over sauna’s, wellness, reizen,  lifestyle en interviews. De voucher is online te verzilveren tot 15 februari 2019. Na het verzilveren is je e-ticket geldig tot 15 maart 2019. 

Vakantiebeurs

Entreetickets met korting!
Koop vóór 10 januari je tickets voor het reguliere tarief van slechts € 12! Na deze datum betaal je € 14,- (of € 15,- aan de kassa).

Speciale beursactie: word lid
Wil je graag lid worden en daarmee bijdragen aan de maatschappelijke acceptatie en het voorbestaan van al die mooie blootlocaties, meld je dan aan op de Vakantiebeurs. Wij geven aan iedereen die zich op de beurs als lid inschrijft en betaalt een sauna-entree voor een van de sauna’s van Vitae WellnessresortsThermen Soesterberg of Thermen Bussloo cadeau. Zo heb je je contributie meteen weer terugverdiend!

 • Je draagt bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in Nederland
 • Belangenbehartiging staat bij ons hoog op te agenda. Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden en uitgebreid worden
 • Je krijgt 4x per jaar onze magazines thuis gestuurd
 • Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid en respect met de Prettig Bloot-labels
 • Met onze ledenpas heb je toegang tot alle blootlocaties; waar dan ook ter wereld!
 • Veel voordeel: kortingen en voordelen bij campings en accommodaties, op saunatickets, verzekeringen en op alle leuke artikelen in onze webshop
 • Je helpt mee om al die prachtige blootlocaties te laten voortbestaan!

Leuk nieuws voor soloreizigers:
NFN en Internatuur organiseren op zaterdag 12 januari om 16:00 een Meet & Greet voor mensen die op zoek zijn naar een reismaatje. Lijkt je het leuk om op deze informele manier, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis te maken met anderen die er net zo instaan als jij? Meld je dan uiterlijk 6 januari aan via marketing@nfn.nl. Laat ons in je mail meteen even weten waar jouw reisvoorkeur naar uitgaat. Dan zorgen wij voor een handig naamkaartje met jouw reisinteresses zodat je nog gemakkelijker kunt nagaan of je wellicht jouw ideale reispartner gevonden hebt!

Blootstraatje

Ook in het Blootstraatje
Dit jaar vind je naast BlootGewoon! en Natuurlijk NFN (de merken van NFN) en Reisbureau Internatuur de volgende organisaties in het Blootstraatje:

Openingstijden Vakantiebeurs:
De Vakantiebeurs vindt plaats van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Op zaterdagavond is de beurs langer open en is er een feestelijk thema.

 • donderdag 10 januari van 10.00 - 17.30 uur
 • vrijdag 11 januari van 10.00 - 17.30 uur 
 • zaterdag 12 januari van 10.00 - 20.00 uur
 • zondag 13 januari van 10.00 - 17.30 uur

De Vakdag van Vakantiebeurs 2019 is op woensdag 9 januari 2019 en is alleen toegankelijk voor professionals uit de reisbranche

Meer informatie over de Vakantiebeurs
Kijk voor meer info over de Vakantiebeurs op de website van de vakantiebeurs.  

Terug naar evenementen overzicht