Naked Tour: Hyperrealisme Sculptuur

Pak je kans voor de laatste kaarten!

  • Evenement vindt plaats op:
  • 23 juni 2018
  • 18:30u - 22:00u uur
  • Rotterdam

Na een razendsnel uitverkochte eerste Naked Tour, heeft Kunsthal Rotterdam goed nieuws! Op zaterdagavond 23 juni organiseert zij namelijk een tweede Naked Tour met gids. 

De tentoonstelling Hyperrealisme Sculptuur laat je oog in oog staan met levensechte sculpturen en biedt een intieme weerspiegeling op de menselijke natuur. Pak je kans en zorg dat je bij deze unieke blote rondleiding bent: er zijn maar ️100 tickets beschikbaar! Bovendien ontvang je als NFN-lid een leuk aandenken en korting op de catalogus!

Aanmelden kan op de website van Kunsthal Rotterdam.

Ledenvoordeel

Leden van NFN ontvangen tijdens de ‘Naked Tour’, op vertoon van hun ledenpas, 10% korting op de catalogus ‘Hyperrealisme Sculptuur’ (normale prijs € 24,95) en ontvangen gratis het tentoonstellingsaffiche (t.w.v. € 7,50). Wil jij dit bijzondere event meemaken, meld je dan snel aan. Er is beperkt plaats beschikbaar!

Direct lid worden
Terug naar evenementen overzicht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×