Jongeren

Stoer of heel gewoon?

Kies jij ervoor om een plakkend zwemshort of knellende bikini aan te doen, die na het zwemmen verandert in een mobiele zandbak? Of ga je all the way, in je blote kont het water in? De één vindt dat stoer, een ander zou niet durven, maar wij vinden dat heel gewoon.

Jongeren met lef hebben bij NFN een streepje voor! Met bijvoorbeeld een gratis lidmaatschap tot je 18e. Tussen je 15e en 18e krijg je dan zelfs een speciale jongerenledenpas. Naast dat je met die pas laat zien dat jij je eigen keuzes maakt en bloot heel gewoon vindt, krijg je ook iets van ons!

*Korting en voordeel bij campings, sauna’s, b&b’s en op artikelen in onze webshop.
*Toegang tot evenementen, zoals een cool strandfeest in Zandvoort aan Zee.
*Vier keer per jaar ontvang je onze magazines (UIT! en Bloot!) in de bus.

Daarnaast hebben we een promotieteam van enthousiaste jongeren die festivals bezoeken en bijvoorbeeld vloggen en presentaties geven op scholen. Met resultaat! Steeds meer jongeren trekken zich van wat anderen zeggen niks aan. Sterker nog, ze trekken alles uit! Want dat past bij ze!

Ook bij jou? Sluit je dan bij ons aan!

Chillen met die billen!

Uit je dak gaan tijdens een relaxed jongerenweekend of twee weken met z’n allen chillen in de zomervakantie in zonnig Frankrijk? De NFN-Jongerencommissie organiseert het hele jaar door activiteiten voor iedereen die tussen de 16 en 26 jaar is. Lijkt je dat wel wat? Ga dan gewoon mee en ervaar zelf hoe leuk het is!

 

NFN-Jongerenzomervakantie 2018

Velen kennen elkaar al jaren van bijvoorbeeld de weekenden in Nederland, maar er zijn ook elk jaar weer genoeg jongeren die voor het eerst meegaan. Ongeveer vier keer per jaar worden er voor de NFN-Jongeren leuke weekenden georganiseerd. Zo’n weekend is de perfecte gelegenheid om gezellig bij te kletsen, samen leuke dingen te doen en om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast gaan de NFN-jongeren 1 keer per jaar samen op vakantie. De NFN-zomervakantie is inmiddels een begrip. Met twee vaste dagactiviteiten, themafeesten, een gala en tal van keuzeactiviteiten is de jongerenreis een niet te missen ervaring! Afgelopen jaar zijn we met 65 jongens en meiden afgereisd naar Domaine de l’Eglantière in Frankrijk! Dit jaar gaat de reis naar 4-sterrencamping Le Colombier. De NFN- bus vertrekt op 20 juli, om twee weken later op 5 augustus weer terug te keren. Save the date!

  

Over Camping Le Colombier

Le Colombier is een grote familiecamping met een huiselijke sfeer op het platteland van de Vendée. De Vendée is verdeeld in drie gebieden; 'Le Littoral", de streek langs de Atlantische kust, "Le Bocage", een streek waarin de weilanden niet afgezet zijn met prikkeldraad maar met hagen en/of bomen en "Sud Vendée", waar camping Le Colombier zich bevindt.

Camping Le Colombier heeft 4 sterren, 50 hectare, 176 plaatsen en 14 hectare bos.

Kosten
Voor maar € 405,- verblijf je twee weken in het zonnige Frankrijk. Hier zitten de heen- en terugreis van en naar het Jaarbeursplein in Utrecht bij inbegrepen. Ook zitten het ontbijt, de lunch en het avondeten bij de prijs in. Ben je geen NFN-lid en ga je mee als introducé dan betaal je € 455,-.

Datums 2018
Dit jaar zal de bus vertrekken op 20 juli en weer aankomen op 5 augustus.

Wat moet ik doen om hieraan deel te mogen nemen?
Ben je NFN-lid of introducé van een NFN-lid? Dan kun jij je inschrijven! Door het jaar heen ontvang je een aantal nieuwsbrieven over de zomervakantie, waarin onder meer de organisatie voorgesteld wordt en themafeestjes bekend gemaakt worden. Ben je overtuigd en wil je mee met deze zonnige, gezellige vakantie? Schrijf je dan nu in!

Inschrijfformulier zomervakantie 2018

Contact, vragen, ideeën, opmerkingen, of wil je de nieuwsbrieven ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar de organisatie via zomervakantie@nfn.nl.

Tot je 18e jaar gratis NFN-lidmaatschap

Tot je 18e jaar krijg je je NFN-lidmaatschap helemaal gratis. Ben je jonger dan 15 jaar, dan krijg je geen eigen ledenpas. Tussen je 15e en 18e krijg je onze speciale jongeren ledenpas.

Bij het lidmaatschap krijg je:

  • Korting en voordeel bij campings, sauna’s, hotels en winkels.
  • 4x per jaar het magazine UIT! in de bus (één per adres).
  • Toegang tot NFN-evenementen en excl. toegang tot jeugdevenementen.

Ouder dan 18 jaar
Ben je jonger dan 18 en wil je lid worden van NFN? Dan kun je je hier aanmelden. Zorg dat je ouders een handtekening zetten. Na je 18e wordt je lidmaatschap beëindigd en vragen we je of je het wilt verlengen met een betaald lidmaatschap voor volwassenen.

Veelgestelde vragen voor jongeren

Bekijk de veelgestelde vragen voor jongeren.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met 033 - 253 30 60 of stuur een mail naar info@nfn.nl

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×