Jongeren

Blootgewone jongeren

Om er als jongere voor uit te komen dat je liever bloot in de zon ligt dan met een bikini of zwembroek aan, vergt best wat lef. Daarom hebben jongeren bij NFN een streepje voor. Wij willen graag dat bloot ook onder jongeren gewoon wordt. Daar zetten wij ons graag voor in door overal in Nederland het gesprek aan te gaan! We zijn bezig met het opzetten van een promotieteam van enthousiaste jongeren die festivals bezoeken en bijvoorbeeld vloggen en presentaties geven op scholen.

Jongerenactiviteiten en vakanties
De jongerencommissie organiseert het hele jaar door activiteiten voor leden tussen de 15 en 25 jaar (je mag mee met weekenden en de vakantie als je op 1 januari van het jaar minimaal 15 en maximaal 25 jaar bent). Wat dacht je van een swingend festivalweekend, een gezellig winterweekend of twee weken naar het zonnige Frankrijk? Naturistische reisorganisatie Internatuur organiseert sinds 2017 de weekenden en vakanties. Lijkt het je wat? Ga dan gerust een keer mee en ervaar zelf hoe leuk het is. Je bent van harte welkom!

 

Lenteweekend 21-23 april!

Het NFN-Jongerenlenteweekend staat voor de deur! Dit keer is camping De Kikker in Hall, vlakbij Zutphen 'plaats delict'. Tijdens het kampeerweekend kun je deelnemen aan Down Hill Steppen op de Posbank en 's avonds staat het themafeest in het teken van Kakkers & Bouwvakkers. Lees hier meer over het weekend en schrijf je snel in!

Tot je 18e jaar gratis NFN-lidmaatschap

Tot je 18e jaar krijg je je NFN-lidmaatschap helemaal gratis. Bij het lidmaatschap krijg je:

  • Jaarlijks een NFN-ledenpas.
  • Volledige toegang tot NFN-app.
  • Korting en voordeel bij campings, sauna’s, hotels en winkels.
  • 4x per jaar het magazine UIT! in de bus (één per adres).
  • Toegang tot NFN-evenementen en excl. toegang tot jeugdevenementen.

Ouder dan 18 jaar
Ben je jonger dan 18 en wil je lid worden van NFN? Dan kun je je hier aanmelden. Zorg dat je ouders een handtekening zetten. Na je 18e wordt je lidmaatschap beëindigd en vragen we je of je het wilt verlengen met een betaald lidmaatschap voor volwassenen.

Veelgestelde vragen voor jongeren

Bekijk de veelgestelde vragen voor jongeren.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met 033 - 253 30 60 of stuur een mail naar info@nfn.nl

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×