Jongeren

Blootgewone jongeren

Om er als jongere voor uit te komen dat je liever bloot in de zon ligt dan met een bikini of zwembroek aan, vergt best wat lef. Daarom hebben jongeren bij NFN een streepje voor. Wij willen graag dat bloot ook onder jongeren gewoon wordt. Daar zetten wij ons graag voor in door overal in Nederland het gesprek aan te gaan! We zijn bezig met het opzetten van een promotieteam van enthousiaste jongeren die festivals bezoeken en bijvoorbeeld vloggen en presentaties geven op scholen.

Jongerenactiviteiten en vakanties
De jongerencommissie organiseert het hele jaar door activiteiten voor leden tussen de 15 en 25 jaar (je mag mee met weekenden en de vakantie als je op 1 januari van het jaar minimaal 15 en maximaal 25 jaar bent). Wat dacht je van een swingend festivalweekend, een gezellig winterweekend of twee weken naar het zonnige Frankrijk? Naturistische reisorganisatie Internatuur organiseert sinds 2017 de weekenden en vakanties. Lijkt het je wat? Ga dan gerust een keer mee en ervaar zelf hoe leuk het is. Je bent van harte welkom!

 

Zomervakantie 2018

De groep bestaat uit jongeren tussen de 16 en 26 jaar oud. Veel kennen elkaar al jaren, van bijvoorbeeld de weekenden in Nederland, maar er zijn ook elk jaar weer genoeg mensen die voor het eerst meegaan. Afgelopen jaar waren er ongeveer 75 NFN-Jongeren op de camping in Frankrijk!

Over Camping Le Colombier
Le Colombier is een grote familiecamping met een huiselijke sfeer op het platteland van de Vendée. De Vendée is verdeeld in drie gebieden; 'Le Littoral", de streek langs de Atlantische kust, "Le Bocage", een streek waarin de weilanden niet afgezet zijn met prikkeldraad maar met hagen en/of bomen en "Sud Vendée", waar camping Le Colombier zich bevindt.

Camping Le Colombier heeft 4 sterren, 50 hectare, 176 plaatsen en 14 hectare bos.

Kosten
Voor maar € 405,- verblijf je twee weken in het zonnige Frankrijk. Hier zitten de heen- en terugreis van en naar het Jaarbeursplein in Utrecht bij inbegrepen. Ook zitten het ontbijt, de lunch en het avondeten bij de prijs in. Ben je geen NFN-lid en ga je mee als introducé dan betaal je € 455,-.

Datums 2018
Dit jaar zal de bus vertrekken op 20 juli en weer aankomen op 5 augustus.

Hoe ziet zo'n zomervakantie eruit?
Tijdens de busreis is er tijd zat om alvast een deel van de groep te leren kennen. Eenmaal aangekomen op de camping is er vaak een welkomstpraatje van de campingeigenaren, waarna de jongeren tijd hebben om de tenten op te zetten. In de vakantie zijn er meestal twee vaste dagactiviteiten voor de hele groep, waarvan een bezoek aan een stad in de buurt er vaak een van is. Hiernaast zijn er themafeestjes, waarvan de thema’s deels voor de vakantie al bekendgemaakt worden. Ook is er vaak een gala. Er is een bar aanwezig in de partytent, waar water, frisdrank en drankjes altijd voor een klein prijsje te verkrijgen zijn. Naast de dagactiviteiten zijn er nog keuzeactiviteiten. Voorbeelden van afgelopen jaren zijn een oude grot bezoeken, naar een stadje of kasteel, bowlen, bubble voetbal, een festival in de buurt en nog veel meer!

Wat moet ik doen om hieraan deel te mogen nemen?
Ben je NFN-lid of introducé van een NFN-lid? Dan kun jij je inschrijven! Door het jaar heen ontvang je een aantal nieuwsbrieven over de zomervakantie, waarin onder meer de organisatie voorgesteld wordt en themafeestjes bekend gemaakt worden. Ben je overtuigd en wil je mee met deze zonnige, gezellige vakantie? Schrijf je dan nu in!

Inschrijfformulier zomervakantie 2018

Contact, vragen, ideeën, opmerkingen, of wil je de nieuwsbrieven ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar de organisatie via zomervakantie@nfn.nl.

Tot je 18e jaar gratis NFN-lidmaatschap

Tot je 18e jaar krijg je je NFN-lidmaatschap helemaal gratis. Ben je jonger dan 15 jaar, dan krijg je geen eigen ledenpas. Tussen je 15e en 18e krijg je onze speciale jongeren ledenpas.

Bij het lidmaatschap krijg je:

  • Korting en voordeel bij campings, sauna’s, hotels en winkels.
  • 4x per jaar het magazine UIT! in de bus (één per adres).
  • Toegang tot NFN-evenementen en excl. toegang tot jeugdevenementen.

Ouder dan 18 jaar
Ben je jonger dan 18 en wil je lid worden van NFN? Dan kun je je hier aanmelden. Zorg dat je ouders een handtekening zetten. Na je 18e wordt je lidmaatschap beëindigd en vragen we je of je het wilt verlengen met een betaald lidmaatschap voor volwassenen.

Veelgestelde vragen voor jongeren

Bekijk de veelgestelde vragen voor jongeren.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met 033 - 253 30 60 of stuur een mail naar info@nfn.nl

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×