Ledenvoordeel

Euronature, vakanties voor naturisten

Zorgeloos op vakantie met Euronature
Met meer dan vijftien jaar ervaring heeft Euronature inmiddels het grootste aanbod naturistische vakanties. Een kampeerplaats, een ingerichte bungalowtent, een appartement of een luxe villa: waar je wensen ook naar uitgaan, Euronature regelt het voor je. Van accommodaties in Frankrijk en Kroatië tot bestemmingen op de Canarische Eilanden, Spanje, Portugal en de Antillen. Ook heeft Euronature een sterk netwerk met betrouwbare partners op het gebied van vliegreizen, autohuur, verzekeringen en overnachtingshotels. Euronature is aangesloten bij ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

NFN-ledenvoordeel bij Euronature

NFN-leden betalen geen reserveringskosten bij online boeking van hun vakantie via de website euronature.nl tussen 1 december 2018 en 1 april 2019. Vul de actiecode NFN2019 in tijdens boeking en vermeld het lidmaatschapsnummer in het opmerkingenveld.

Kijk op de website voor het volledige reisaanbod van Euronature of neem contact op via onderstaande gegevens.


Contactgegevens
Euronature, vakanties voor naturisten
Raadhuisplein 5
5161 CG Sprang-Capelle
+31 (0)416 35 20 40
info@euronature.nl
www.euronature.nlLedenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2019, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties.   Tel. +31 (0)33 253 30 50 of af@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×