Ledenvoordeel

Massagecursussen Witte Waterlelie in Lelystad

De cursussen worden gegeven door massagetherapeut Jan Geurts. De nadruk ligt op het doen en ervaren van massage.
 
De meest holistische massage is de ayurvedische massage cursus, met verfijningen uit de ayurveda. Enige basiskennis van ayurveda is gewenst, lees je anders in ieder geval in.  Wanneer je helemaal onbekend bent met ayurveda, kun je het beste kiezen voor de basiscursus holistische massage.

De massagecursussen worden gegeven aan 2 personen in de praktijkruimte, in vijf zelf te kiezen dagdelen (kan dus ook een weekend zijn, b.v. zaterdag en zondag, maar ook een maandagavond, dinsdagavond enz. verspreid over de tijd die jullie uitkomt). Je hoeft dus niet te wachten  tot er een cursus begint: je start hem zelf! Niet alleen kun je zo de tijden kiezen, die je het beste passen; doordat je met tweeën de cursus krijgt, kan ik heel diep ingaan op specifiek jullie interesses en vragen.


Ledenvoordeel g
eldig vanaf 01-01-2017:
2 personen 50 euro korting op een massagecursus hele jaar. Geef bij boeking van de cursus s.v.p. aan dat je NFN-lid bent en neem de ledenpas mee bij de eerste afspraak.


Contactgegevens

Witte Waterlelie
Waalstraat 35
8226 LX Lelystad

+31 (0)320 - 25 63 01
jan@wittewaterlelie.nl
www.wittewaterlelie.nl
 

Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2019, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties.   Tel. +31 (0)33 253 30 50 of af@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×