Ledenvoordeel

Naked Tour Hyperrealisme

NA RAZENDSNEL UITVERKOCHTE EERSTE NAKED TOUR: 23 JUNI EXTRA NAKED TOUR!
PAK JE KANS EN BESTEL SNEL JE KAART(EN)!

‘Hyperrealisme Sculptuur’ toont werk van de baanbrekende Amerikaanse pioniers George Segal, Duane Hanson en John DeAndrea. Hun aanpak krijgt wereldwijd navolging van andere kunstenaars , die allen vanuit verschillende invalshoeken het menselijk lichaam weergeven.  

Verbluffend echt

In het thema ‘Dimensies’ spelen kunstenaars met de maatvoering van de gestaltes, zoals de spectaculaire, vijf meter lange baby ‘A Girl’ van Ron Mueck. De verwrongen lichamen, zwevende gestaltes en hybride wezens in ‘Deformaties’ maken de menselijke kwetsbaarheid haast tastbaar. En bij ‘Dubbelgangers’ ontmoet je bijna levensechte menselijke replica’s.

De beeldhouwers besteden veel aandacht aan het zo natuurgetrouw mogelijk weergeven van de structuur van de menselijke huid – een extreem arbeidsintensief werkproces.

Het oog in oog staan met deze sculpturen roept vragen op over de maakbaarheid en betekenis van de mens. ‘’Is dit echt?!’’ vraag je je steeds af. Het bloot aanschouwen van de werken voegt er nog een extra dimensie aan toe. Het maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid en tegelijkertijd van je kracht. Een bijzondere ervaring.

Programma Naked Tour 2 & 23 juni

  • Inloop in Kunsthalcafé vanaf 18.30 uur, ontvangst met welkomstdrankje
  • 19.30 – 20.30 uur Naked Tour met gids
  • 20.30 – 21.00 uur bloot bezoek van de tentoonstelling op eigen gelegenheid
  • 22.00 uur sluit Kunsthalcafé

Kosten:  € 23,00 p.p. Studenten en CJP kaarthouders betalen € 16,00 p.p. (Museumkaart en Rotterdampas zijn voor dit evenement niet geldig).

NFN-ledenvoordeel

Op vertoon van je ledenpas krijg je tijdens de ‘Naked Tour’ het tentoonstellingsaffiche gratis (normaal € 7,50), en 10% korting op de catalogus ‘Hyperrealisme Sculptuur’ (normaal € 24,95).

Wil jij dit bijzondere event meemaken, meld je dan snel aan, want er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar! De tour van 2 juni is inmiddels uitverkocht.

Meer informatie over deze tentoonstelling en aanmelden voor de Naked Tour...

...doe je op de website van Kunsthal Rotterdam!

Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2018, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op met onze marketingafdeling voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties. Tel. +31 (0)33 253 30 50 of marketing@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×