Ledenvoordeel

Naturistenbusreizen.nl: verzorgde busreis naar Frankrijk

Naturistenbusreizen.nl is een reisorganisatie speciaal gericht op compleet verzorgde excursie reizen per bus c.q. touringcar naar domaines naturistes in Frankrijk. De naturist van tegenwoordig houdt van vrijheid en natuur. Daarom gaan zij niet naar hotels, maar kiezen voor luxe vakantieverblijven.

De domaines hebben veel te bieden zoals:

  • een luxe chalet, mobilhome of studio met eigen kamer;
  • ontbijt en diner in het restaurant;
  • gratis gebruik van o.a. binnen- en/of buitenzwembad, jeux de boulesbaan, animatie;
  • mogelijkheid tot het huren van een fiets;
  • mogelijkheid tot het maken van (naakt)wandelingen;
  • bijna dagelijks excursies per bus c.q. touringcar.

Deze zomer rijdt Naturistenbusreizen.nl weer naar Frankrijk.

30 juni t/m 7 juli 2018
8-daagse reis naar La Petite Brenne in de Limousin/Centraal Frankrijk. Vanaf Maastricht Centraal station vertrekt de bus om 09.15 uur. Op La Petite Brenne verblijf je o.b.v. halfpension in de Vakantievilla of in een Mobilhome. Tijdens de week worden diverse uitstapjes georganiseerd. Prijs € 795,00 p.p. Vroegboekkorting tot 31 maart € 45,00 p.p. Extra korting tot 31 maart € 50,00 p.p. als je als (echt)paar overnacht in de Vakantievilla.

31 augustus t/m 10 september 2018
11-daagse reis naar Domaine Laborde in Zuid-West Frankrijk (Dordogne). Vanaf Maastricht Centraal station vertrekt om 17.45 uur de bus naar Laborde. Op Laborde verblijf je o.b.v. halfpension in een luxe chalet. Tijdens de terugweg is er een overnachting in Orléans. Tijdens het verblijf op Laborde worden diverse uitstapjes georganiseerd. Prijs € 999,00 p.p. 

Ledenvoordeel
Je betaalt als lid van NFN geen boekingskosten bij het reserveren.

Contactgegevens
 +31 (0)6 3378 9318
naturistenbusreizen.nl/contact.html (formulier invullen)
www.
naturistenbusreizen.nl

Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2018, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op met onze marketingafdeling voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties. Tel. +31 (0)33 253 30 50 of marketing@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×