Ledenvoordeel

Naturistische Ontspannings Massage (NOM)

De NOM is een vereniging van enthousiaste masseurs die sinds 1999 werkzaam zijn binnen het naturisme. Belangrijkste doelstelling van de NOM is om de massage binnen het naturisme meer bekendheid te geven en verder uit te dragen. De NOM organiseert regelmatig massagecursussen en demonstraties bij verenigingen en zwem- of saunacomplexen. Ook verzorgen de masseurs behandelingen tijdens bedrijfsuitjes of als verjaardagscadeau. Ze zijn desgevraagd ook in te huren tijdens toernooien als petanque, volleybal of handboogschieten.

Het programma van de NOM omvat vier cursusvormen. Tijdens de basiscursus, bestaande uit zeven avonden, krijgen cursisten een totale lichaamsmassage aangeleerd. Tijdens de aanvullende cursus, bestaande uit vijf avonden, krijgen zij knedingen aangeleerd voor benen, billen, borst, armen en handen. De herhalingscursus bestaat uit drie avonden. Vierde cursusmogelijkheid is een workshop waarin de cursist, gedurende een weekend, de fijne kneepjes van het masseren krijgt bijgebracht. Cursussen vinden plaats in Nieuwegein.

Ledenvoordeel
Een 7 weekse basiscursus ontspanningsmassage met € 5,00 korting per persoon op vertoon van je NFN- of verenigingsledenpas 2018.
Cursuslocatie: Alphen a/d Rijn
In februari en oktober 2018 beginnen er weer basis- en herhalingscursussen. 

Aanmelden en/of meer informatie kun je via secretariaat@nom-massage.nl of via de website nom-massage.nl

Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2019, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties.   Tel. +31 (0)33 253 30 50 of af@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×