Ledenvoordeel

NatuTravel

NatuTravel biedt als onafhankelijk reisbureau naturistenreizen via Internet aan. Het gaat hierbij om naturistenreizen van de Nederlandse touroperator I.D. Riva Tours en van de Duitse touroperator Oböna Reisen.

I.D. Riva Tours is de enige Nederlandse touroperator die is gespecialiseerd in reizen naar Kroatië en Slovenië. Kroatië is al jarenlang één van de toonaangevende naturistische vakantiebestemmingen.

Oböna Reisen is binnen Europa bekend als de grootste touroperator gespecialiseerd in het aanbod van reizen voor naturisten. Dat doen ze al meer dan 30 jaar. In het pakket van Oböna Reisen zitten reizen naar Frankrijk, Griekenland, Kroatië, Oostenrijk, Spanje, de Verenigde Staten en de Nederlandse en Franse Antillen.

NatuTravel geeft haar klanten € 25,00 korting bij een nieuwe, definitieve boeking van een reis. Laat vooraf weten dat je NFN-lid bent.

Contactgegevens
NatuTravel
Waterlandlaan 84
1441 MR Purmerend

+31 (0)299 47 21 74
info@natutravel.nl
www.natutravel.nl


Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2018, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op met onze marketingafdeling voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties. Tel. +31 (0)33 253 30 50 of marketing@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×