Ledenvoordeel

PaulCamper (online camperverhuur)

Altijd al met een camper rond willen toeren? Met het slimme uitwisselplatform PaulCamper huur je er een van een particulier. NFN-leden krijgen korting met de volgende codes:

NFN25 voor € 25,- korting op een boeking als je een camper huurt
NFN50 voor € 50,- tegoed als je je als verhuurder aanmeldt. Dit wordt verrekend met de eerste provisie

Camper huren

NFN-leden krijgen bij PaulCamper een korting van € 25,00 op de de huur van een camper. Lees hiervoor eerst onderstaande gebruiksaanwijzing en gebruik dan deze link.
Let op: je ziet de korting niet verrekend in het overzicht en ook niet in de bevestiging die je ontvangt. Nadat je aanvraag door de verhuurder geaccepteerd is, betaal je het volledige bedrag, waarna de korting per ommegaande door Mangopay (de payment provider van PaulCamper) aan je wordt teruggestort. Afhankelijk van welke bank je hebt, kan het zijn dat je dit pas een dag later in je rekeningoverzicht ziet.

Camper verhuren

Heb je zelf een camper en zou je die best willen verhuren? PaulCamper biedt jou als NFN-lid exclusief € 50,- tegoed aan wanneer je je als verhuurder aanmeldt. Dit bedrag wordt bij de eerste provisie die je als verhuurder ontvangt opgeteld.
Gebruik hiervoor deze link en doorloop de stappen om een profiel aan te maken. Je komt nu in een ander scherm waar je je beschikbaarheid kunt aangeven. Vul je profiel  aan met de andere benodigde gegevens. Zodra voor alle gegevens een groen bolletje staat, kun je je status linksboven op actief zetten. PaulCamper checkt nu of je profiel compleet genoeg is om je camper te kunnen verhuren. Is dit het geval, dan maakt PaulCamper je profiel zichtbaar voor huurders en bij de eerste verhuur van jouw camper ontvang je de beloofde € 50,- extra provisie.

Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2019, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties.   Tel. +31 (0)33 253 30 50 of af@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×