Ledenvoordeel

Pulzzz ontharing

Pulzzz is sinds 2011 actief als ontharingskliniek en heeft zich toegelegd op de beste ontharingsmethode voor definitief of permanent ontharen. Wie wil er tenslotte nu elke dag of wekelijks met scheermesjes, scheergel of ontharingscrème aan de slag? Met de uiterst verfijnde ontharingstechnologie, geeft een IPL-behandeling de beste resultaten voor definitief ontharen.

Dankzij de vaste lage prijs per flits (10 cm2), is definitief ontharen betaalbaar geworden voor iedereen. Pulzzz heeft 30 vestigingen in Nederland. Kijk op de website voor een vestiging bij jou in de buurt.

Ledenvoordeel
Als lid van NFN krijg je 10% Pulzzzkorting op iedere behandeling.

Contactgegevens
+31 (0)342 - 440 062
www.pulzzz.nl
info@pulzzz.nl

Pulzzz Dame LogoLedenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2019, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties.   Tel. +31 (0)33 253 30 50 of af@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×