Ledenvoordeel

Zeilvakantie Turkije met SWS Sailing

SWS Sailing heeft 25 jaar ervaring in het professioneel organiseren van zeilcruises in Turkije. Deze Nederlanders reisorganisatie heeft eigen schepen en eigen bemanningen die het hele jaar in dienst zijn.

Een blue cruise (Turks: Mavi Yolculuk, oftewel ‘blauwe reis’) is een zeiltocht langs de zuidwestkust van Turkije. Met traditionele zeilboten – gulets genaamd – met bemanning wordt gevaren langs de kusten van de Egeïsche Zee.

De zeiltrips van SWS Sailing staan bekend om haar persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit. Dat kan ook niet anders, met een team dat al meer dan 20 jaar bezig is haar gasten het ultieme vakantiegevoel te geven. Elke minuut van de dag een ander uitzicht, prachtige baaien, pittoreske dorpjes, fantastische landschappen, ruimte voor rust, ontspanning, culinaire verrassingen en dat alles met een bemanning die dag en nacht voor je klaar staan.

Tijdens je zeilvakantie geniet je van de rust en de idyllische omgeving vanaf de zeilboot. Je maakt je vakantie zo actief als je zelf wilt: snorkelen, een duik in de helderturquoise zee of heerlijk op het dek in de zon liggen. Eenmaal aan land ontdek je het authentieke Turkije: rondslenteren in kleine vissershaventjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan, op marktjes onderhandelen om heerlijk geurende kruiden of souvenirs en genieten van de culinaire hoogstandjes van de fantastische koks aan boord.

Ledenvoordeel
Profiteer van 15% korting op een privé naturistische Blue Cruise vanaf 8 personen!

Contactgegevens
SWS Sailing
Ketellapperpad 6
3828 DM Hoogland

+31 (0) 6 - 34 053 962
www.swssailing.nl
info@swstravel.nl

Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2019, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties.   Tel. +31 (0)33 253 30 50 of af@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×