Ledenvoordeel

Vitae Wellnessresorts – voorheen Fitland Wellnessresorts - 6 luxe wellnessresorts

Vitae Wellnessresorts is de nieuwe naam van Fitland Wellnessresorts*. Vitae Wellnessresorts biedt je een variëteit aan mogelijkheden op het gebied van wellness en beauty. Zes prachtige locaties waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Allen anders maar waar de kernwaarden thuisgevoel, vitaliteit en experience altijd bovenaan staan.

Met je NFN-ledenpas krijg je in 2018 maar liefst 50% korting op de dagentreeprijs bij:

Wellnessboot Mill
Wellnessresort Helmond
Wellnessresort Leiden
Wellnessresort Sittard
Wellnessresort Roosendaal
Wellnessresort Goes

*De gratis entreevouchers die voor Fitland Wellnessresorts zijn uitgegeven zijn uiteraard gewoon in te wisselen bij één van de zes de locaties, binnen de op de voucher vermelde geldigheidsdatum.

Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2018, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op met onze marketingafdeling voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties. Tel. +31 (0)33 253 30 50 of marketing@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×