Ledenvoordeel

ZusenZomer hamamdoeken

ZusenZomer verkoopt de mooiste en grootste collectie hamamdoeken online. Hamamdoeken zijn prachtige, lichtgewicht badlakens (100x180 cm) die ook prima als omslagdoek gebruikt kunnen worden. Bekijk de collectie op de website van ZusenZomer.

Ledenvoordeel
Profiteer van 10% ledenvoordeel in de webwinkel van ZusenZomer door gebruik te maken van de speciale kortingscode: 336935ZUS Deze code is 1 maal geldig.

Contactgegevens
+31 (0)6 14 17 29 39
www.ZusenZomer.nl
info@ZusenZomer.nl    

Ledenvoordeel met je NFN-pas

  • Korting op toegang sauna's
  • Korting op overnachtingen campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op allerlei producten

Zo verdien je je jaarlijkse contributie heel snel terug!

Voorwaarden: ledenvoordelen gelden heel 2019, gedurende de periode dat de aanbieder open is, tenzij anders vermeld. Ledenvoordelen zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De aanbieder kan vragen om je NFN-ledenpas te laten zien. Alle weergegeven prijzen, kortingen en aanbiedingen zijn behoudens type- en drukfouten. Wijzigingen voorbehouden.

Als bedrijf in de kijker bij leden?
Heb je zelf een bedrijf dat een interessant product of dienst voor naaktrecreanten levert en wil je NFN-leden als klant? Neem dan contact op voor meer informatie over deelname aan ledenvoordeelacties.   Tel. +31 (0)33 253 30 50 of af@nfn.nl

Direct lid worden

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×