Lid worden

Word lid van NFN en profiteer van alle voordelen

Lid worden

Met je ledenpas krijg je toegang tot locaties, informatie en advies over de beste blote bestemmingen en natuurlijk de vele ledenvoordelen op reizen, sauna en leuke artikelen. Bovendien kun je lekker bladeren door het volgende nummer van UIT!.

Wat biedt het lidmaatschap?

  • Natuurlijk veel voordeel. Je krijgt kortingen op campings en accommodaties, op leuke producten, op toegang tot de sauna, verzekeringen etc. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!
  • Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden, onderhouden en uitgebreid worden. Zodat jij lekker naakt kunt blijven recreëren. 
  • Op zoek naar een locatie in binnen- of buitenland? Dan ben je bij NFN aan het juiste adres. NFN heeft een zeer uitgebreide database met naaktstranden, naturistencampings en wellnesslocaties wereldwijd.
  • Je krijgt 4x per jaar het magazine UIT! in de bus.  


Wat kost het?

Je betaalt € 26,90 per persoon per jaar. Dat is nog geen € 2,50 per maand! Voor jongeren tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Meld je snel aan en maak direct gebruik van alle voordelen.

Ja, ik wil lid worden

Het NFN-lidmaatschap loopt een kalenderjaar en wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Het jongerenlidmaatschap wordt niet automatisch omgezet in een betaald lidmaatschap wanneer de aangemelde 18 jaar wordt. Je ontvangt dan eerst een brief van ons met de vraag om het lidmaatschap te verlengen.

Mocht je je lidmaatschap op een bepaald moment op willen zeggen dan kan dat per post of per e-mail. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. Opzeggingen voor het komende jaar moeten vóór 30 november van het lopende jaar bij ons binnen zijn.

Alle voordelen

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×