Club Natukreek

Aangesloten bij NFN

Club Natukreek

Club Natukreek werd opgericht in 2002, oorspronkelijk als protestactie om camping Natukreek naturistisch te kunnen houden. Inmiddels is het uitgegroeid tot een gezelligheidsvereniging van vaste bewoners en bezoekers van camping Natukreek te Zwartewaal, gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. De club bestaat uit ongeveer veertig leden variƫrend in leeftijd van dertig tot tachtig jaar, onder wie drie leden die momenteel de activiteitenvereniging verder ontwikkelen.

De vereniging organiseert een jaarlijks jeu de boules-toernooi en een tweejaarlijkse brunch en breidt zijn activiteiten uit, zo maken de bestuursleden dit jaar een keuze uit het organiseren van een haringfeest, een wijnproeverij en een workshop sushi maken.

Camping Natukreek ligt aan het Brielse Meer, vroeger een zoute zeearm met Den Briel, de Geuzenstad, als middelpunt. Nu is het een zoetwater-recreatiegebied. Club Natukreek ligt aan een klein binnenkreekje, dat vooral geschikt is voor jonge kinderen. Aan de overkant biedt de Stichting Openbaar Naturistenterrein Brielse Meer (SONBM) met zijn terrein nog meer zwemmogelijkheden.

Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Club Natukreek
Buitengronden 7
3238 LZ Zwartewaal

T: +31 (0)181 414 924