JAN (Jonge Actieve Naturisten)

Aangesloten bij NFN

JAN (Jonge Actieve Naturisten)

JAN staat voor Jonge Actieve Naturisten en is een landelijke naturistenvereniging voor actieve twintigers en dertigers die het naturisme graag op een sociale en actieve manier beleven. De sfeer wordt gekenmerkt door respect voor elkaar, voor de natuur en het milieu.

Maandelijks organiseert het bestuur van JAN (kampeer)weekeinden met activiteiten, variërend van wandklimmen tot pannenkoeken bakken en van kanoën tot beeldhouwen. Via het forum worden, naast de geplande activiteiten, vaak spontaan dingen afgesproken zoals een dagje strand of een dagje sauna.

JAN werd in 2006 opgericht door een clubje vrienden, het ledenaantal schommelt momenteel rond de tachtig. Aanvankelijk richtte JAN zich voornamelijk op twintigers en dertigers, voor veertigplussers werd in 2009 JAN’s onderafdeling SANNE opgericht.

JAN heeft geen eigen verenigingsterrein. JAN’s grote kracht is juist dat de weekenden en activiteiten verspreid over het land plaatsvinden, zodat er voor leden meestal wel een gelegenheid is om aan te haken.

Contactgegevens

JAN (Jonge Actieve Naturisten)
Rosestraat 181
3071 AJ Rotterdam

E: bestuur@wijzijnjan.nl
www.wijzijnjan.nl