Naqua

Aangesloten bij NFN

Naqua

Een levendige club die de principes van het naturisme in acht neemt, dat is de naturistische activiteitenvereniging Naqua. In de maanden september tot en met april of mei biedt Naqua de mogelijkheid om te zwemmen in het doelgroepenbad van zwembad De Koploper in Lelystad.

Op woensdagavond is er ruimte om baantjes te trekken en te kletsen. De zondagmiddag trekt vooral jonge gezinnen aan. Een paar keer per jaar worden zwemuurtjes met een thema georganiseerd, zoals Valentijnszwemmen, Halloweenzwemmen en Speculaaszwemmen. Het zwemmen gebeurt in een gemoedelijke sfeer en met respect voor de ander, de natuur en het milieu.

Naast naaktzwemmen organiseert Naqua ook andere activiteiten, zoals het gezamenlijk bezoeken van een sauna, excursies in de vrije natuur, het bezoeken van andere verenigingsterreinen of naaktstranden en het uitwisselen van wetenswaardigheden over bijvoorbeeld naturistische vakantiebestemmingen. In het verleden kampeerden de leden zelfs samen. Momenteel heeft de vereniging rond de zeventig zeer trouwe leden.

Contactgegevens

Naqua
Badweg 3
8223 PA Lelystad

E: info@naqua.nl
www.naqua.nl