Naturisten Kano Sport Recreatie (NKSR)

Aangesloten bij NFN

Naturisten Kano Sport Recreatie (NKSR)

De NKSR is een sportieve gezelligheidsvereniging, bestaande uit naturisten uit Nederland en België die het kanovaren en het naturisme zoveel mogelijk willen combineren. De vereniging organiseert zes tot zeven kanoweekeinden per jaar in binnen- en soms ook buitenland. Om geen aanstoot te geven in bewoond gebied, worden verreweg de meeste tochten gekleed gevaren. Overnachten gebeurt zoveel mogelijk in een naturistvriendelijke omgeving, zoals een camping, een naturistenterrein of een kampeerboerderij.

In 1987 richtte Jan Horst de NKSR op, naar het voorbeeld van de Duitse naturistische kanovereniging KSR waarmee hij regelmatig meevoer. De NKSR is inmiddels uitgegroeid tot een hechte vriendenclub, met leden variërend in leeftijd van 45 tot ongeveer 75 jaar. De vereniging groeit nog steeds. De band met de Duitse kanovereniging is nog altijd hecht. Al sinds het allereerste jaar gaan de Nederlandse leden elk Hemelvaartsweekend op bezoek in Duitsland voor een kanotocht, of komen de Duitse leden naar Nederland.

Contactgegevens

Naturisten Kano Sport Recreatie (NKSR)

Naturisten Kano Sport Recreatie (NKSR)
t.a.v. Mevr. K. van Drunen
Te bereiken via de contactknop van www.nksr.net

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×