Naturistenvereniging De Maasplassen

Aangesloten bij NFN

Naturistenvereniging De Maasplassen

Naturistenvereniging De Maasplassen, opgericht in 1982, wordt gekenmerkt door een typisch Limburgse gezelligheid. De ruim 250 leden hechten veel waarde aan gezamenlijk eten, drinken en plezier maken. Het samen eten gebeurt op een woonark die is omgebouwd tot kantine met terras en met een bruggetje met het vasteland is verbonden. Er hangt een ontspannen, bourgondische sfeer waarbinnen contact maken centraal staat.

Het naturistenterrein, bestaande uit een zonneweide met naaktstrand gelegen aan de Pietersplas, aan de zuidkant van Maastricht, heeft een lengte van vijfhonderd meter en maakt deel uit van een groter natuurgebied van de stichting Het Limburgs Landschap.

De vereniging telt ruim 250 leden, onder wie naturisten uit België en Duitsland. Het geeft De Maasplassen een internationaal karakter. Strenge gedragsregels hanteert de vereniging niet, wel is er veel sociale controle. De club staat zeer open voor nieuwe leden en doet zijn best om naturisme in bredere kringen sociaal geaccepteerd te krijgen.

Contactgegevens

Naturistenvereniging De Maasplassen
Dr. Willemstraat 17
6226 HH Maastricht

E:  info@naturisten-maastricht.com
W: www.naturisten-maastricht.com

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×