Naturistische Zwemvereniging Delft (NZD)

Aangesloten bij NFN

Naturistische Zwemvereniging Delft (NZD)

Opgericht in november 1990 door een paar enthousiaste naturisten is de Naturistische Zwemvereniging Delft (NZD) tegenwoordig een naturistisch begrip in de Randstad. De NZD organiseert een wekelijks zwemuur in het Sportfondsenbad in Delft. Leden zwemmen in het wedstrijd- en in het recreatiebad, ontspannen zich in de Turkse sauna en gebruiken de zonnebank tegen een kleine vergoeding.

De NZD organiseert verder vijf sauna- en zwemavonden per jaar. Op deze avonden is het hele zwembad open, ook de Zweedse sauna, het bubbelbad en de relaxruimte. Halverwege de avond is er een aufguss of opgietritueel. Wie wil kan zich laten masseren door masseurs van de Naturistische Ontspannings Massage (NOM).

Iedereen is van harte welkom bij de NZD, zowel ‘verstokte’ naturisten als mensen die het gewoon lekker vinden om bloot te recreëren. Ook voor kinderen staat de vereniging open. De vereniging telt momenteel 54 volwassen leden en drie kinderen.

De sauna- en zwemavonden vinden in 2018 plaats op de volgende data:

  • Zaterdag 27 januari
  • Zaterdag 24 maart
  • Zaterdag 22 september
  • Zaterdag 17 november

Contactgegevens

Naturistische Zwemvereniging Delft (NZD)
Nieuwelaan 178C
2611 SB Delft

Telefoon 06-285 43 178
E: plezier@zwemmen-nzd.nl

www.zwemmen-nzd.nl

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×