Naturistische Zwemvereniging Puur Natuur (NPN)

Aangesloten bij NFN

Naturistische Zwemvereniging Puur Natuur (NPN)

De NPN organiseert naturistische zwemuren en massages in Bodegraven, Maassluis en Zevenhuizen van half september tot half april. In Maassluis wordt elke 2e zondag van de maand gemasseerd en in Zevenhuizen is er elke week masseren. Dit alles is mogelijk tijdens de zwemuren.

De NPN bestaat 35 jaar en is gestart in Zevenhuizen en kort daarna uitgebreid met zwembaden in Maassluis en nu in Bodegraven. De vereniging beslaat dus een groot deel van Zuid-Holland en is daarmee de grootste zwemvereniging met ruim 240 leden. Je bent ook als niet NPN-lid welkom. Het zwemgezelschap bestaat uit volwassenen en ook kinderen vermaken zich opperbest in de zwembaden.

De NPN organiseert ook activiteiten buiten het zwembad, zoals wadlopen, wandelingen (niet naturistisch) en het jaarlijks kampeerweekend op een naturistenterrein. Als vereniging doet de NPN mee aan sportevenementen van NFN.

Contactgegevens

Naturistische Zwemvereniging Puur Natuur (NPN)
secretariaat NPN
Merellaan 1347
3145 GM Maassluis

E: info@npn.nfn.nl
www.npn.nfn.nl

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×