Vrienden van Elsendorp

Aangesloten bij NFN

Vrienden van Elsendorp

Vrienden van Elsendorp is een club van naturisten die graag verblijft op Naturistisch Recreatiepark Elsendorp. De club bestaat sinds 1994 en telt ongeveer tweehonderd trouwe leden, evenveel mannen als vrouwen. De meesten zijn ouder dan vijftig, de laatste jaren groeit het aantal jonge leden gestaag.

De vereniging organiseert activiteiten als fietstochten, excursies, wandelingen en brouwerij- en museumbezoek. Voor de meeste activiteiten geldt dat ze spontaan georganiseerd worden en dat wie wil, kan aanhaken. De sfeer is informeel, de vereniging hanteert geen werkweekenden of een werkplicht. Vrienden van Elsendorp is misschien wel de minst verplichtende naturistenvereniging van Nederland.

De verenigingsleden zijn levensgenieters. Ze houden van zon en van een drankje en een hapje op het park, op hun eigen terrasje of juist gezellig bij elkaar. Zodra de weersomstandigheden het toelaten, genieten ze bloot – en dat kan al heel snel, want Elsendorp ligt in de Peel, Brabant, het warmste gebied van Nederland.

Contactgegevens

Vrienden van Elsendorp
Scheldestraat 35
2991 AJ Barendrecht

E: info@vriendenvanelsendorp.nl
www.vriendenvanelsendorp.nl