Zuidhollandse Lichtbond

Aangesloten bij NFN

Zuidhollandse Lichtbond

Klaverjas-, karaoke- en bridge-avonden, jeu des boules- en handboogschiettoernooien en voor de kinderen knutselmiddagen, het Paasfeest en het Sint Nicolaasfeest. De Zuidhollandse Lichtbond is een actieve verenging met aandacht voor alle leeftijden.

Verenigingsleden recreëren op het terrein De Bessenhof in Reeuwijk, gelegen het Groene Hart van Holland, een typisch veen- en poldergebied; een langgerekte strook land, doorsneden met sloten. Zij ontmoeten elkaar in De Groote Waard, het clubhuis, in De Steene Hut, de creativiteits- en bibliotheekruimte of in De Druppel, de eigen sauna.

De sfeer binnen de Zuidhollandse Lichtbond is er een van gezelligheid en vriendelijkheid, verenigingsleden helpen elkaar graag. Groepjes bekenden drinken ’s morgens koffie met elkaar en ’s middags een drankje. De vereniging telt ruim vijfhonderd leden, onder wie oudere leden die de oorspronkelijke naturistische waarden hoog in het vaandel hebben staan, maar ook veel jonge gezinnen met meer liberale ideeën. De vereniging staat open voor nieuw bloed.

Contactgegevens

Zuidhollandse Lichtbond
Schinkeldijk 42a
2811 PB Tempel (Reeuwijk)

T: +31 (0)653 641 498
E: post@zhlb.nl
www.zhlb.nl