The Waterhouse

Accommodaties

The Waterhouse is een nieuwe kleinschalige 'clothing optional' accommodatie. Het ligt bij Kirkcudbright in Zuidwest Schotland in een van de mooiste, meest onbedorven en minst bekende delen van de UK.

The Waterhouse ligt aan een meertje in een goed afgeschermde, groene, natuurlijke, vredige en milieuvriendelijke omgeving. Naturisme is niet verplicht maar wordt wel gestimuleerd. Zwemmen in het meer wordt afgeraden.

Galloway heeft een fantastische kustlijn met vele mooie, afgelegen zandstranden. Landinwaarts zijn adembenemende heuvels en bergen. Er zijn leuke dorpen en stadjes in de omgeving met als toppunt de 'artists town' Kirkcudbright met zijn vissershaven op slechts 4,5 km van The Waterhouse. Castle Douglas ('the food town') ligt op 11 km afstand. Hier worden regelmatig muziek- en kunstfestivals gehouden.


Faciliteiten en mogelijkheden

Er zijn 3 luxe lodges: The Waterhouse voor 4 personen (luxe accommodatie inclusief hot tub op het terras); The Boathouse voor 2 personen (dit chalet kan alleen geboekt worden in combinatie met The Waterhouse); en The Westwater Lodge voor 4 personen.

De acccommodaties zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een compleet ingerichte keuken en luxe badkamers. Op verzoek worden er diners geserveerd.

Bijzonder zijn de prachtig aangelegde en royale tuinen rondom de lodges. Ze zorgen voor veel privacy op je zonnige terras. Via de website vind je uitgebreid informatie.

Accommodatietype
  • huisje

Faciliteiten
  • sauna / jacuzzi
  • tuin / terras / balkon

Toegankelijkheid
  • huisdieren toegestaan
  • Voorz. voor mindervaliden

Verzorgingstype
  • luxe
#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×