Sauna & Beauty de Veluwe (Select Wellness Group)

Wellness

  • 3 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Sauna en Beauty de Veluwe is strategisch gelegen in het Gelderse Lunteren op een steenworp afstand van de Veluwse bossen en heide. Het centrum ligt pal naast het treinstation van Lunteren maar is toch heel rustig.

Je kunt er heerlijk ontspannen in de sauna, je lichaam weldadig laten verwennen  en genieten van een diner, om vervolgens in de bosrijke omgeving een avondwandeling te maken of in de buurt te overnachten. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Ledenvoordeel

SWG-aanbiedingen: 

Je krijgt diverse aantrekkelijke kortingen op wellness entreebewijzen die je kunt kopen via www.selectwellness.nl. Een entreebewijs is geldig tot 6 maanden na de datum van uitgifte en is te gebruiken bij alle aangesloten locaties van Select Wellness Group. Om zeker te zijn van een plekje kun je het beste een reservering maken bij de sauna van jouw keuze.

Vaste aanbieding 2017 
20% korting op het wellness entreebewijs inclusief koffie en gebak. Je betaalt slechts € 26,50 per persoon in plaats van € 33,50. Deze aanbieding is het hele jaar 2017 geldig. Bestel direct via www.selectwellness.nl/NFN.

Dit aanbod geldt voor alle sauna's van de Select Wellness Group.

Direct lid worden

#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×