Spa in de Betuwe

Wellness

Spa in de Betuwe betreft een privé- of cityspa, waarbij gebruik kan worden gemaakt van een huiskamer, slaapkamer, badkamer, toilet en 100 m2 saunatuin met een Finse sauna, infrarood sauna, verwarmd zwembad, natte muur en groot buitenterras met loungebank.

Tevens worden diverse massages aangeboden. Het terras en de wellnessfaciliteiten kunnen op unieke wijze worden overdekt, waardoor men met 100% privacy bloot kan recreëren. Overdag wordt het appartement met alle wellnessfaciliteiten van 11 – 15 uur aangeboden als privé-sauna of cityspa. Het is geschikt voor 2 – 4 personen. Kinderen en huisdieren zijn toegestaan. Informeer naar de mogelijkheden.

Spa in de Betuwe ligt aan de rand van de bebouwde in het kerkdropje Opijnen, op de grens van De Betuwe en het Rivierenland, een prachtige wandel- en fietsomgeving. Spa in de Betuwe biedt tevens diverse lunch- en dinermogelijkheden. Wel van ruim van tevoren bespreken.  

Lees meer over Bed & Breakfast in de Betuwe.


#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×