Oeverbos, Vlaardingen

Naaktstranden

  • 5 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Een gebiedje van circa 1 ha bestaande uit een ligweide geheel omgeven door bossages en dwars doorsneden en omringd door paden. Tamelijk open terrein en weinig schaduw. Geen enkele voorziening aanwezig, ook geen water.

Toegang:
Per fiets vanuit Vlaardingen westwaarts of vanuit Maassluis oostwaarts onder de spoorlijn naar Hoek van Holland door en de weg tussen de spoorbaan en de Nieuwe Waterweg volgen. Dan
naar de uiterste oosthoek van het bos, dat tussen de weg en het kanaal ligt.

Per auto:
Vanaf de A20 afslag Vlaardingen-West en richting station Vlaardingen-West of afslag Maassluis, richting station Maassluis en verder zoals per fiets.

Gehele jaar gratis toegankelijk en parkeerplaats op 300 meter afstand.

Let op! Dit terrein lijkt voorlopig onbereikbaar i.v.m. werkzaamheden door Rijkswaterstaat. NFN heeft inmiddels contact gezocht met de grondeigenaar Staatsbosbeheer om opheldering en gevraagd om een tijdelijk alternatieve locatie.


Faciliteiten en mogelijkheden

Het is een klein gebied van circa 1 hectare, bestaande uit een ligweide geheel omgeven door bossages en omringd door paden. Het is tamelijk open terrein met weinig schaduw. Er is geen enkele voorziening aanwezig, ook geen water. Een parkeerplaats ligt op 300 meter afstand.


Type
  • grasveld
  • beschutte ligging

Toegankelijkheid
  • gratis toegang
  • parkeerterrein binnen 1 km
#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×