Oeverbos, Vlaardingen

Naaktstranden

  • 5 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Let op: in 2017 en 2018 was deze locatie gesloten!! Omdat het gebied is aangelegd met (vervuild) slib uit de Rotterdamse haven, wordt de bovenlaag van de bodem gesaneerd. Daarna wordt het gebied heringericht.

Dit naaktstrandje Oeverbos stond vroeger bekend onder de naam Lickebaertbos. Het is het gehele jaar gratis toegankelijk.

N.a.v. de recensie over seksuele activiteiten (augustus 2016) heeft NFN melding gedaan bij de gemeente Vlaardingen en is benieuwd naar ervaringen van andere bezoekers. Lees hier meer

Bereikbaarheid:
Per fiets vanuit Vlaardingen westwaarts of vanuit Maassluis oostwaarts onder de spoorlijn naar Hoek van Holland door en de weg tussen de spoorbaan en de Nieuwe Waterweg volgen. Dan naar de uiterste oosthoek van het bos, dat tussen de weg en het kanaal ligt.

Per auto vanaf de A20 afslag Vlaardingen-West en richting station Vlaardingen-West of afslag Maassluis, richting station Maassluis en verder zoals per fiets.


Faciliteiten en mogelijkheden

Het is een klein gebied van circa 1 hectare, bestaande uit een ligweide geheel omgeven door bossages en omringd door paden. Het is tamelijk open terrein met weinig schaduw. Er is geen enkele voorziening aanwezig, ook geen water. Een parkeerplaats ligt op 300 meter afstand.


Type
  • grasveld
  • beschutte ligging

Toegankelijkheid
  • gratis toegang
  • parkeerterrein binnen 1 km
#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×