Bohemia Natura

Accommodaties

  • 4 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Bohemia Natura is vanaf 2018 in het hoogseizoen (juli en augustus) en de overige schoolvakanties niet meer naturistisch te boeken. In de overige perioden zijn naaktrecreanten van harte welkom!

Bohemia Natura is een kleinschalige accommodatie (0,5 hectare) met 4 appartementen voor naturisten. Daarnaast is er nog plaats voor maximaal 2 tenten/caravans/campers.

De begroeiing is tropisch; vele yucca's, olijfbomen, eucalyptusbomen en citrusvruchtbomen. Rondom het grote zwembad is een ligweide met meerdere loungebedden en een boomhut.

Gasten kunnen gebruik maken van de honesty-bar bij de grote huistafel. Aan deze tafel wordt op verzoek ontbijt geserveerd en regelmatig bereiden gastheer/gastvrouw een lekkere maaltijd:

(Bad-)kleding is toegestaan op het terrein, handig voor bijvoorbeeld gezinnen waarvan de kinderen niet gecharmeerd zijn van naturisme. De website www.fincafahala.nl is bedoeld voor terugkerende geklede gasten.

Bohemia Natura ligt een kwartier rijden van de stad Málaga en vliegveld, in een heuvelachtige omgeving en zicht op de Guadalhorce vallei. Mooie natuurgebieden zoals Sierra de las Nieves, de meren van Ardales, El Chorro en El Torcal zijn binnen een uur met de auto te bereiken. Dagtrips zijn mogelijk naar steden zoals Cordoba, Sevilla en Granada. Naturistenstranden Cabo Pino, Guadalmar, Almayate en Benalnatura zijn met de auto in 20 minuten tot een klein uur te bereiken.


Faciliteiten en mogelijkheden

De accommodaties zijn compleet ingericht met eigen (buiten)keukentje, handdoeken, BBQ en opgemaakte bedden bij aankomst. Het sanitairgebouw is kleurrijk en comfortabel met 2 ruime douches, 2 toiletten en 2 wastafels.

Accommodatietype
  • appartement

Faciliteiten
  • buitenzwembad
  • bar
  • wifi
  • bed en badlinnen

Service
  • ledenvoordeel
#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×