Nachtje proefkamperen

Nachtje proefkamperen

VANAF 3 APRIL 2017 VERKOPEN WIJ GEEN COUPONS MEER VOOR EEN NACHTJE PROEFKAMPEREN.

GEKOCHTE COUPONS ZIJN GELDIG TOT 2 JAAR NA UITGIFTE.

Wil je weleens ervaren of een verenigingscamping iets voor jou is? Dat kan! NFN biedt je in samenwerking met diverse naturistenverenigingen in Nederland een Nachtje proefkamperen aan.

Je kunt hiermee tegen een aantrekkelijk tarief een aantal nachten verblijven op een van de deelnemende campings. Je reserveert vooraf bij de camping en betaalt de overnachting(en) met een coupon. Geen verplichtingen, geen lidmaatschappen.

Je kunt hier alleen gebruik van maken, maar natuurlijk ook met een partner of vriend of met het hele gezin. De coupons die je koopt in onze webwinkel zijn namelijk geldig voor maximaal 6 personen (2 volwassenen en 4 kinderen). Zo kun je dus met het ideale gezelschap heerlijk ongedwongen komen genieten van al die mooie verenigingscampings die ons land rijk is.

Koop nu de coupons voor een Nachtje proefkamperen in de webwinkel van NFN.

Over de NFN-couponkaart
Je kunt per overnachting een coupon inleveren op de camping waar je gaat kamperen. Je betaalt als het ware met een coupon. Iedere volwassene kan eenmalig een kaart met 4 coupons kopen. Je kunt per reisgezelschap maximaal 4 nachten op dezelfde locatie verblijven. Als de coupons op zijn, kun je natuurlijk altijd, als je NFN-lid bent of wordt, tegen de normaal geldende tarieven en voorwaarden blijven kamperen op de verenigingscampings. Of je wordt gewoon lid van de vereniging. Dan kun je daar zo vaak heen als je wilt.

Kosten
Je betaalt € 10,- per reisgezelschap voor 1 coupon. Lees ook de spelregels en voorwaarden.

Kom een nachtje proefkamperen op de volgende locaties:

  Spelregels en voorwaarden

  • Zowel leden van een naturistenvereniging of NFN als niet-leden kunnen gebruikmaken van een nachtje proefkamperen. Voorwaarde is wel dat de koper in Nederland woont.
  • De koper dient 18 jaar of ouder te zijn.
  • Je kunt slechts 1 keer een couponkaart aanschaffen.
  • Een couponkaart bestaat uit 4 coupons
  • Een coupon geldt voor 1 staanplaats (incl. persoonstarief voor max. 2 volwassenen en 4 kinderen). Dit is excl. stroom, toeristenbelasting en overige standaard kosten.
  • Er kunnen max. 4 coupons per reisgezelschap per locatie worden ingeleverd. Je bepaalt zelf hoe je de 4 coupons inzet. Je kunt bijv. 4 aangesloten nachten verblijven, 2 x 2 nachten of 4 x een losse nacht. Aan jou de keus.
  • Gekochte coupons zijn tot 2 jaar na datum van aanschaf geldig.
  • Coupons zijn alleen inwisselbaar bij deelnemende campings
  • Coupons zijn alleen inwisselbaar na reservering bij de betreffende camping en na bevestiging van de reservering.
  • Bij aankomst op de camping lever je de coupon(s) in, samen met een invulformulier waarop de gegevens van jezelf en je reisgezelschap staan. 
  • De coupon geldt tevens als daglidmaatschap. Bij gebruik van de coupon gaan alle kampeerders die op de staanplaats verblijven, akkoord met de voorwaarden voor het lidmaatschap van NFN.
  • NFN behoudt zich het recht voor aanvragen Nachtje proefkamperen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

  NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

  ×