The Natural Curaçao

Accommodaties

  • 9 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Dit gebied kenmerkt zich door rust, natuur en afwezigheid van massatoerisme. Naast het genieten van de zon, is deze omgeving een toplocatie voor duiken, snorkelen, wandelen en fietsen. De mooiste strandjes zoals Daaibooi en Porto Marie liggen op een steenworp afstand en het centrum van Willemstad bereik je in 20 autominuten. Kinderen vanaf 14 jaar zijn welkom.


De 2 tweepersoonsappartementen en het vierpersoonshuis zijn volledig ingericht en voorzien van airco op de slaapkamer, tv, draadloos internet, kluisje en een loungezitje op de porch.
De losstaande bungalows zijn in perfecte staat, hebben een groot terras, een ruime keuken en een slaapkamer voorzien van airco, tv, draadloos internet en een kluisje. 

Trekpleister en erg begeerd zijn onze safaritenten. Wees er tijdig bij om deze te boeken. Ze zijn voorzien van een kitchinette, een aparte badkamer en een compleet uitgerust terras. En dit....midden in de natuur. Perfect!

Er is een ruim zwembad met 2 zonneterrassen met luxe zonnebedden en een barbecuegelegenheid. The Natural Curacao verhuurt een auto, fiets, koelbox of snorkelset. Een transfer van of naar het vliegveld behoort ook tot de mogelijkheden

Je kunt deze bestemming rechtstreeks boeken of via reisbureau Internatuur, Euronature of  NatuTravel.

Ledenvoordeel

2019: 5 % korting voor NFN-leden bij een rechtstreekse booking via www.thenaturalcuracao.com

Direct lid worden

Faciliteiten en mogelijkheden

De 2 tweepersoonsappartementen en het vierpersoonshuis zijn volledig ingericht en voorzien van airco op de slaapkamer, tv, draadloos internet, kluisje en een loungezitje op de porch.

Per 2012 zijn er 5 splinternieuwe losstaande bungalows te huur. Vanaf augustus 2015 kun je er ingerichte safaritenten huren.

Er is een ruim zwembad met 2 zonneterrassen met luxe zonnebedden en een barbecuegelegenheid. The Natural Curacao verhuurt een auto, fiets, koelbox of snorkelset. Een transfer van of naar het vliegveld behoort ook tot de mogelijkheden.

Accommodatietype
  • appartement
  • huisje

Faciliteiten
  • buitenzwembad
  • wifi

Service
  • ledenvoordeel
  • transferservice
#Naar alle locaties