Nieuws

Het laatste nieuws & actualiteiten

Nieuws

Najaarsactie: Gratis lid tot 2020!
9 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid. 
Meer informatie

Eerste editie van het BlootGewoon! Festival was enorm geslaagd!
24 juli – De eerste editie van het BlootGewoon! Festival op vakantiepark Flevo-Natuur zit erop. Het was een gewéldig weekend! Ruim 1200 blote bezoekers genoten in een super relaxte sfeer van alles wat het festival te bieden had.
Meer informatie

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis
23 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.
Meer informatie

Single en man? Soms helaas een probleem…
1 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.
Meer informatie

Nationale Toplessdag 2019
24 juni - De Nationale Toplessdag is écht nodig – dat is zondag 23 juni bewezen! Tijdens de Nationale Toplessdag ’19 van BlootGewoon! is een recordpoging topless zonnen gedaan. Zo’n 175 vrouwen deden mee. Op het strand in Noordwijk aan Zee of via #toplessdag.
Meer informatie

In de media - Nationale Toplessdag
23 juni - Blote borsten op het strand horen bij Nederland! Toch zien we steeds minder topless zonnende vrouwen. Daarom heeft BlootGewoon! de Nationale Toplessdag in het leven geroepen. We stonden rond 23 juni 2019 flink in de picture bij de Nederlandse media.
Bekijk hier het nieuwsoverzicht!

Bezorging Bloot! magazine #4
18 juni - Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek. 
Meer informatie

Geïnterviewde in Bloot! Magazine
17 juni - Ondanks onze zorgvuldige research voorafgaand aan onze artikelen, hebben wij moeten vaststellen dat één van de geïnterviewden in Bloot! Magazine tevens werkzaam is in een branche die niet past bij onze doelstelling en de visie van ons magazine.
Meer informatie

Wil jij stralen in Bloot! magazine #5?
16 juni - Lijkt het jou leuk om te figureren of mee te werken aan een interview in hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten? Bloot #4 is net vers van de pers, maar in oktober komt er weer een nieuwe editie uit. Lees snel de oproepen.
Meer informatie

Bloot! magazine is er weer!
8 juni - De vierde editie van hét lifestyleblad voor iedereen die graag naar de sauna, het naaktstrand of de blootcamping gaat (of daar nieuwsgierig naar is!), ligt vanaf 8 juni 2019 in de winkel en in onze webshop. 
Meer informatie  

Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd
6 juni - Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh. 
Lees dit nieuwsitem

BlootKompas! Live
16 mei - Onze gloednieuwe locatiezoeker is 'live'. Na maanden keihard werken presenteert NFN Open & Bloot vol trots BlootKompas! met meer dan 1.500 blootbestemmingen! 
Naar BlootKompas!

Vernieuwd naaktstrand Berendonck eindelijk officieel!
8 mei - Het vernieuwde naaktstrand biedt rust en heeft mooi uitzicht over de plas. Er zijn goednieuwe faciliteiten. Het resultaat van maar liefst 15 jaar samenwerking tussen NFN en vaste bezoekers, gebiedsbeheerder Leisurelands en gemeente Wijchen.
Lees dit nieuwsitem

Christine Kouman optimist van de dag bij EenVandaag
7 mei - In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Vandaag was Christine Kouman, directeur van NFN Open & Bloot optimist van de dag!
Lees dit nieuwsitem

Frituurwolken pakken zich samen boven naturistenterrein Hellevoetsluis
18 april - Gemeente Hellevoetsluis wil voor patatfabriek Farm Frites een nieuwe weg aanleggen. Deze gaat rakelings langs het verenigingsterrein De Brongaard of snijdt er zelfs een stuk af.
Lees dit nieuwsitem

Onderzoek Motivaction
28 maart - NFN Open & Bloot voert in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction een markt- en imago-onderzoek uit. 
Lees dit nieuwsitem

Is je e-mailadres al bij ons bekend?
28 februari - Geen belangrijke meldingen van NFN missen? Geef je e-mailadres dan aan ons door. 
E-mailadres doorgeven

Wat doet NFN?
21 februari - Ben je lid van een naturistenverenining en vraag je je af wat NFN Open en Bloot dan voor jou en jullie vereninging betekent? Je leest het in dit artikel.
Lees dit nieuwsitem

Bezoekers moeten weg naar nieuwe Zilverstrand nog vinden
13 februari - Vorig jaar werd het Zilverstrand in Almere heropend. Het strand heeft een open en ruime inrichting, maar de bezoekers moeten de weg naar dit naaktstrand nog vinden.
Lees dit nieuwsitem

Maak kennis met de merken van NFN
23 januari - Er gebeurt van alles bij NFN. Nadat we vorig jaar het merk BlootGewoon! lanceerden, is er nu Natuurlijk! NFN. Hiermee doen we recht aan de verschillende wensen die mensen hebben.
Lees dit nieuwsitem

Wereldgids 2019 nu in onze webshop!
22 januari - De allernieuwste Wereldgids 2019 van 'La Vie au Soleil' is vanaf NU verkrijgbaar in onze webshop! In deze kleurrijke Nederlandstalige gids staan meer dan 800 blootbestemmingen!
Lees dit nieuwsitem