Figureer jij in ons tijdschrift?

Gezocht

31 juli 2018 -

Zien mensen aan jouw kleding af dat je wel eens in je blootje zont? Voor de rubriek 'Zoek de bloterik' in tijdschrift Bloot! zoeken we voor dinsdag 14 augustus figuranten die zich op een groepsfoto willen laten fotograferen.

Het gaat om een geënsceneerde foto in een wellnessresort, die dient om op een speelse manier te laten zien dat naaktrecreanten heel gewone mensen zijn, en niet de ‘geitenwollensokkentypes’ die de media er helaas vaak weten uit te plukken. Je wordt met enkele anderen in een badjas gefotografeerd. Daarnaast zal een journalist je vragen wat jij zo relaxt vindt aan bloot recreëren. Er zullen ook mensen op de foto staan die juist geen naaktrecreant zijn. Ook naar deze mensen zijn we op zoek, dus ken jij mensen die niets met naaktrecreatie hebben, willen vertellen waarom en wel (gekleed) op de foto willen in ons mooie magazine? Laat het ons weten!

Je krijgt voor je deelname een VVV Cadeaubon t.w.v. 20 euro en reiskosten worden vergoed. De shoot vindt om 8.30 uur plaats, dus het is belangrijk dat je dan bij het wellnessresort in de Zaanstreek kunt zijn. Alle benodigde informatie krijg je uiteraard van tevoren. Meedoen? Je kunt je aanmelden door een foto van jezelf te mailen aan redactie@nfn.nl. Vermeld hierbij ook je leeftijd en je woonplaats.

Persbericht

Geklede saunabezoeker trekt zwemkleding uit

12 oktober - Hoewel er steeds meer badkledingdagen komen bij sauna’s in Nederland, switchen veel badkledingdragers uiteindelijk toch naar bloot saunabezoek. Dat blijkt uit onderzoek bij sauna's

Lees dit persbericht
Nieuws

Bloot! Wellness-special

08 oktober - Vanaf 12 oktober ligt de derde editie van ons magazine Bloot! in de winkels. Bloot! is hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Najaarsactie 2018

01 oktober - Word nu (in ieder geval vóór 1 december) lid voor 2019 en ontvang het resterende lidmaatschap van 2018 gratis! Inclusief de vierde editie van ons ledenmagazine en alle ledenacties!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×