Vacatures: Voorzitter en lid Veiligheidscommissie

Nieuws

16 februari 2017 -

NFN is op zoek naar een nieuwe voorzitter en lid voor de Veiligheidscommissie, Juist in een omgeving (bijv. recreatie- of verenigingsterreinen, zwembaden) waar bloot doorgaans één van de normen is, wil NFN de veiligheid van iedereen zoveel mogelijk garanderen. Daarom is binnen de organisatie het Veiligheidsprotocol Protocol van ongewenst gedrag binnen NFN. Wat doe je dan? van kracht. Hierdoor geldt een meldingsplicht van elk (vermoeden) van ongewenst gedrag. De Veiligheidscommissie onderzoekt deze meldingen op onafhankelijke, objectieve en discrete wijze. De commissie bestaat uit vijf personen. Alleen de voorzitter wordt in functie gekozen. De commissieleden worden benoemd door de Federatieraad, het hoogste orgaan binnen NFN. De commissie opereert aan de hand van een standaard werkwijze.

Soms is het voldoende om de melder te adviseren. Maar ook kan de commissie zelfstandig onderzoek instellen n.a.v. een melding op basis van hoor- en wederhoor. In geval van ontuchtige handelingen leidt dit tot een (bindend) advies aan NFN- of verenigingsbestuur voor wat betreft het (tijdelijk) ontnemen van het lidmaatschap.

Daarnaast geeft de Veiligheidscommissie desgewenst adviezen aan NFN- of verenigingsbesturen en directies over hoe om te gaan met integriteits- en veiligheidskwesties en is hun sparringpartner.

Naar vacatures

Nieuws

Tweewekelijks bloot zwemmen in Friesland

22 februari - Met 53 bezoekers was het naaktzwemmen in zwembad It Rak in Sneek op 18 februari een groot succes. Het naaktzwemuur wordt daarom uitgebreid naar 1,5 uur.

Lees dit nieuwsitem
Gezocht

Help mijn ouders zijn naturist!

22 februari - UIT! zoekt jongeren die het maar lastig vinden dat ze met hun ouders mee moeten naar een naturistencamping...

Lees dit bericht
Nieuws

Texelse bezoekers blootstrand niet langer zedendelinquent

21 februari - Hoe gemeente op advies NFN snel en efficiënt regelgeving aanpast!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×