Vacatures: Voorzitter en lid Veiligheidscommissie

Nieuws

16 februari 2017 -

NFN is op zoek naar een nieuwe voorzitter en lid voor de Veiligheidscommissie, Juist in een omgeving (bijv. recreatie- of verenigingsterreinen, zwembaden) waar bloot doorgaans één van de normen is, wil NFN de veiligheid van iedereen zoveel mogelijk garanderen. Daarom is binnen de organisatie het Veiligheidsprotocol Protocol van ongewenst gedrag binnen NFN. Wat doe je dan? van kracht. Hierdoor geldt een meldingsplicht van elk (vermoeden) van ongewenst gedrag. De Veiligheidscommissie onderzoekt deze meldingen op onafhankelijke, objectieve en discrete wijze. De commissie bestaat uit vijf personen. Alleen de voorzitter wordt in functie gekozen. De commissieleden worden benoemd door de Federatieraad, het hoogste orgaan binnen NFN. De commissie opereert aan de hand van een standaard werkwijze.

Soms is het voldoende om de melder te adviseren. Maar ook kan de commissie zelfstandig onderzoek instellen n.a.v. een melding op basis van hoor- en wederhoor. In geval van ontuchtige handelingen leidt dit tot een (bindend) advies aan NFN- of verenigingsbestuur voor wat betreft het (tijdelijk) ontnemen van het lidmaatschap.

Daarnaast geeft de Veiligheidscommissie desgewenst adviezen aan NFN- of verenigingsbesturen en directies over hoe om te gaan met integriteits- en veiligheidskwesties en is hun sparringpartner.

Naar vacatures

Nieuws

Picknick Delftse Hout

15 mei - Op 12 mei organiseerde NFN een ‘American’ picknick om alle betrokkenen te bedanken voor hun inzet bij de zaak Delftse Hout en om het goede resultaat te vieren.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Zilverstrand Almere in 2018 weer open voor naaktrecreanten!

11 mei - Tot die tijd kan je terecht op het Almeerderstrand. NFN is verheugd over gang van zaken tot nu toe.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Beachclub naast naaktstrand Hilgelo

04 mei - Zoals het er nu uitziet krijgt het naaktstrand in Hilgelo 'buren'. Er zijn vergaande plannen voor de aanleg van een beachclub naast het naaktstrand.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×