BlootGewoon!, de nieuwste telg van NFN

Nieuws

27 maart 2017 -

NFN heeft er een nieuw merk bijgekregen: BlootGewoon! Met dit merk willen we actief naar buiten treden om bloot gewoon te maken in Nederland. En om iedereen in Nederland die weleens bloot recreëert, en dat zijn er toch zo’n twee miljoen, op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met onze organisatie.

Nieuw merk voor een grotere doelgroep
BlootGewoon! is een naam die geen uitleg nodig heeft en die past bij de veranderende beweegredenen die mensen hebben om naakt te gaan. Of dat nu is vanwege het respect voor elkaar en voor de natuur of simpelweg om lekker streeploos bruin te worden. De belevenis van bloot kan dan wel voor iedereen anders zijn, het is ook hetgeen iedereen gemeen heeft. Met BlootGewoon! willen we de maatschappelijke acceptatie vergroten en het imago van naaktrecreatie versterken.

NFN blijft bestaan
NFN is in de loop der jaren een autoriteit geworden op het gebied van naaktrecreatie. Het zou zonde om hier geen gebruik meer van te maken. NFN blijft dan ook als moederorganisatie bestaan en vrijheid, veiligheid en respect blijven belangrijke kernwaarden. 

Waar is BlootGewoon! te vinden?
BlootGewoon! was in januari al te vinden op de Vakantiebeurs. De komende tijd kom je ons ook steeds vaker tegen op festivals en in sauna’s. Want BlootGewoon! is er voor iedereen, ook voor mensen die wel eens over bloot recreëren hebben nagedacht, maar er nog niet actief mee bezig zijn geweest. Daarnaast wordt BlootGewoon! in de loop van dit jaar verder uitgerold met o.a. een eigen website.

Nieuws

Picknickfeestje (op niet-officieel naaktstrand)

19 april - NFN organiseert een picknick om iedereen die bij het proces Delftse Hout was betrokken te bedanken en het goede resultaat te vieren.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Naaktzwemmen in zwembad Aquarijn Renkum stopt na 35 jaar

12 april - Op zondag 7 mei kan er voor de laatste keer naakt worden gezwommen in zwembad Aquarijn in Renkum. Hiermee komt een einde aan een periode van 35 jaar bloot zwemmen in de regio.

Lees dit nieuwsitem
Gezocht

Gezocht: vrouwelijke deelnemers Luisterpanel!

12 april - Vrouwelijke blootrecreanten, laat van je horen! We hebben al ruim 1700 mensen in ons Luisterpanel, maar dit zijn voornamelijk mannen. En we willen natuurlijk ook jouw mening horen.

Lees dit bericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×