Blootzwemdag Tikibad trending op Nederlandse social media

Nieuws

5 december 2018 -

Op 16 december organiseert Natuurlijk! NFN voor het tiende achtereenvolgende jaar een blootzwemdag in het Tikibad. Voor het eerst levert dit extreem veel media-aandacht op! Op enkele populaire facebookpagina’s en nieuwsites stroomden er al duizenden reacties binnen.

Pers
Het begon met een artikel van Editie NL op de website van RTL Nieuws. Daarna volgden al snel grote media als Metro, VKmag.com en het AD. Op Facebook stroomden er in enkele uren duizenden reacties binnen.

Natuurlijk! NFN is blij met zoveel aandacht
De reacties op het evenement zijn uiteenlopend, maar overwegend positief. “We zijn blij dat mensen het niet laten bij een reactie op het nieuwsbericht, maar ook even rondkijken op onze website.”, aldus Christine Kouman (directeur van NFN).

Over de blootzwemdag
Het is volgens sommigen de leukste traditie van het jaar: de blootzwemdag in het Tikibad van Duinrell. Dit is het grootste indoor waterpark van de Benelux. Er zijn al enkele honderden tickets verkocht. Of de media-aandacht een nieuw bezoekersrecord teweegbrengt is nog even afwachten. De blootzwemdag is namelijk exclusief toegankelijk voor NFN-leden en hun introducés. Kom jij 16 december ook bloot spetteren in het Tikibad? Bestel jouw ticket nu het nog kan!

Over Natuurlijk! NFN
Natuurlijk! NFN komt op voor de belangen van mensen die graag in hun blootje ontspannen. Daar zijn er in Nederland zo’n twee miljoen van (Motivaction, 2012). Natuurlijk! NFN draagt bij aan een Nederland waarin bloot gewoon is.

Bekijk hier de artikelen over de blootzwemdag in het Tikibad:

  • RTL Nieuws: “In je blootje van de glijbaan: Tikibad voor één dag voor naturisten”
  • Metro: “In het Tikibad in je blootje van de glijbaan?”
  • Indebuurt.nl: “We wisten niet dat het mocht, maar blijkbaar is het een maal per jaar feest in het Duinrell.
  • VKmag.com: “Yes, Tikibad één dag voor naturisten!”
  • Looopings: “Duinrell opent Tikibad exclusief voor naaktzwemmers”
Nieuws

Moet Goed Af plaatsmaken voor een woonwijk?

11 december - De komende feestdagen zullen voor de leden van naturistenvereniging Goed Af minder feestelijk worden. Waarschijnlijk moet hun terrein wijken voor de nieuwe woonwijk 'Amstelwijck'.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Naaktzwemmen bij Swimfun in Joure

05 december - NFN is verheugd dat dankzij dit initiatief er nu ook mogelijkheid tot blootzwemmen is in de provincie Friesland. En bij voldoende belangstelling is er kans op herhaling! Woon je in

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Sneek in verweer tegen blootlopers buiten naaktstrand

13 november - Ondanks maatregelen vorig jaar waren er deze zomer opnieuw klachten over het officiële naaktstrand in Sneek. De gemeente Súdwest-Fryslân en NFN namen samen extra maatregelen.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×