Blote Nieuwjaarsduiken 2019

Nieuws

19 december 2018 -

Wil je 2019 lekker fris beginnen? Ga dan naar een van de blote nieuwjaarsduiken in Nederland. De laatste jaren is het echt een wereldwijde rage om op 1 januari het koude water te trotseren. Blote Nieuwjaarsduiken zijn er bijvoorbeeld in Zandvoort, Breda, Zeewolde en Leeuwarden. Wij maakten een overzicht voor je.    

Blote Nieuwjaarsduiken op 1 januari 2019>>

Nieuws

Tweede editie Blootstraatje op de Vakantiebeurs groot succes

15 januari - Afgelopen week stond NFN op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij bevolkten net als vorig jaar het 'Blootstraatje' samen met een tiental buitenlandse vakantielocaties.

Lees dit nieuwsitem
Ledeninfo

Ledenpassen 2019

14 januari - Op dit moment wordt er bij de drukkerij hard gewerkt aan de ledenpassen van 2019. je nieuwe ledenpas ligt uiterlijk eind januari bij je in de brievenbus.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Bloot op vakantie? Heel gewoon én passend in vakantietrends 2019!

07 januari - Naaktrecreatie wordt steeds meer een onderwerp waar je gewoon over kunt praten. En het vrije vakantiegevoel past hélemaal bij de vakantietrends voor 2019!

Lees dit persbericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×