Brandmanager gezocht!

Nieuws

22 december 2017 -

NFN is een organisatie vol toekomstplannen. We zijn een dynamische, maatschappelijke belangenorganisatie op het gebied van naaktrecreatie met diverse doelgroepen en vele betrokkenen

Onze leden en mensen die ons een warm hart toedragen willen we graag enthousiast meenemen in die plannen. We hebben een mooi en interessant verhaal te vertellen. Niet alleen aan onze achterban, maar aan iedereen. Het kantoor van de vereniging speelt een centrale rol in de onderlinge communicatie, voert het dagelijks werk uit en neemt het voortouw in nieuwe initiatieven en projecten. Als brandmanager ben je onderdeel van een klein, professioneel team dat zich vol passie inzet om onze gezamenlijke doelen te bereiken.

Om ons verhaal te vertellen zijn we op zoek naar een

 Brandmanager NFN en Natuurlijk! NFN

Ben je een echte netwerker en verbinder en heb je marketingkennis? Dan is deze vacature zeker wat voor jou.

Functieomschrijving

Als brandmanager ontwikkel je een gericht dienstaanbod voor de bij NFN aangesloten verenigingen en hun leden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie hiervan. Door je contacten met (bestuurs)leden van naturistenverenigingen, ontdek je waar hun behoeften liggen. Je bent een daadkrachtige persoonlijkheid die luistert en doorvraagt, initiatief neemt, actief de samenwerking opzoekt en helder communiceert. Uiteraard ben je goed in staat de behoeften te vertalen naar een gericht dienstenaanbod.

Jouw kennis en ervaring op het gebied van relatiebeheer in combinatie met je marketingervaring werkt inspirerend zowel buiten als binnen het kantoor. Je helpt onze diensten en producten op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij onze doelgroepen. Je hebt gevoel voor de verhoudingen van communicatielijnen binnen verenigingen. Je werkt in nauwe samenwerking met de andere brandmanager en de afdeling communicatie. Kortom: een veelzijdige functie in een gedreven team, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en er gebruik gemaakt wordt van elkaars kwaliteiten om tot het beste resultaat te komen!

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zoeken wij iemand die net als de rest van het team fanatiek, enthousiast en authentiek is! Een kandidaat met minimaal HBO/academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde opleiding bijv. communicatie, marketing of bedrijfskunde. Je beschikt over minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een marketingomgeving.

Als je beschikt over de volgende competenties dan zijn wij nieuwsgierig naar je sollicitatie:

  • Je bent aantoonbaar resultaatgericht
  • Je hebt kennis van of ervaring met vrijwilligersorganisaties en/of de recreatiebranche
  • Je bent flexibel, stressbestendig en creatief en hebt de capaciteit om meerdere zaken tegelijk op te pakken en snel te schakelen
  • Je gaat proactief en planmatig te werk, bent analytisch en functioneert zowel goed zelfstandig als in groepsverband
  • Je hebt ervaring in accountmanagement/relatiebeheer
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met CRM-systemen
  • Je kunt je goed verplaatsten in de beleefwereld van diverse doelgroepen
  • Je hebt affiniteit met naaktrecreatie/naturisme.
  • Je bent bereid om te reizen
  • Je woont op maximaal 1 uur reistijd van Amersfoort

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw motivatie, aangevuld met een uitgebreid CV, naar christine@nfn.nl t.a.v. Christine Kouman. Reageren kan tot zondag 21 januari 2018.

De vacature is voor 24 uur per week. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO Recreatie. 

Nieuws

Ellerstrand voorlopig niet in gevaar

18 januari - Nieuwe plannen gemeente laten naaktstrand vooralsnog ongemoeid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Naturistisch zwemmen in Zevenhuizen blijft

03 januari - Naturistische zwemvereniging NPN is per 1 januari van dit nieuwe jaar gestopt met haar activiteiten, maar dit heeft geen gevolgen voor het naaktzwemmen in Zevenhuizen.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Lekker bloot binnen zwemmen: een overzicht

20 december - Het nieuwe jaar bloot en vol goede voornemens beginnen? Bijvoorbeeld ontspannen in tropische zwemparadijzen of gezond baantjes trekken? Wij hebben de locaties voor je op 'n rij!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×