Camping Natukreek sluit deuren

Nieuws

16 augustus 2018 -

Camping Natukreek in Zwartewaal heeft nieuwe eigenaren. De camping gaat verder onder een andere naam en is niet langer naturistisch.

Dit is de droeve essentie van een brief die vaste bewoners en jaarplaatshouders gisteren ontvingen. Sinds 1 augustus heeft het terrein nieuwe eigenaren die het terrein niet langer openstellen voor naaktrecreatie. Volgens de verkoper was het terrein onvoldoende rendabel. Daarnaast dienen er nieuwe investeringen plaats te vinden. De combinatie van deze factoren heeft hem doen besluiten tot verkoop. Wrang in dit verhaal is dat veel vaste bezoekers en eigenaren ook in 2004 met verkoop van het terrein te maken kregen. Tot dan was een toenmalige dochtermaatschappij van NFN eigenaar van het terrein. Het lukte bij verkoop toen in elk geval de naturistische bestemming te houden. Nu is dus dit helaas niet het geval.

De vorige eigenaar (tevens eigenaar van Naturistenpark Flevo-Natuur) biedt gedupeerden de mogelijkheid hiernaar te verhuizen. Ook kan men vragen stellen over de verkoop via verkoopvan@natukreek.nl.

NFN betreurt uiteraard het verlies van een mooie, naturistische bestemming op een plek direct aan het water, maar NFN stelt ook vast dat het terreinexploitanten vrijstaat een naturistische bestemming op te heffen. Net zoals men ervoor kan kiezen een naturistencamping op te starten. Als je vragen aan NFN hebt, mail dan naar bernd@nfn.nl. NFN ondersteunt de bewoners via de activiteitenvereniging Club Natukreek om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nieuws

Sneek in verweer tegen blootlopers buiten naaktstrand

13 november - Ondanks maatregelen vorig jaar waren er deze zomer opnieuw klachten over het officiële naaktstrand in Sneek. De gemeente Súdwest-Fryslân en NFN namen samen extra maatregelen.

Lees dit nieuwsitem
Gezocht

Figuranten gezocht!

08 november - Het tv programma ‘Holland van Boven’ van SBS6 vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Ze ontmoeten mensen en vertellen wat Nederland biedt.

Lees dit bericht
Nieuws

Wat gewoon is voor de een, is dat voor de ander niet.

06 november - Daar ga je dan met je goeie bedoelingen om bloot beter geaccepteerd te krijgen en vooroordelen weg te nemen! Kennelijk is dat wat voor ons heel gewoon is, het voor heel veel andere

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×