Camping Natukreek sluit deuren

Nieuws

16 augustus 2018 -

Camping Natukreek in Zwartewaal heeft nieuwe eigenaren. De camping gaat verder onder een andere naam en is niet langer naturistisch.

Dit is de droeve essentie van een brief die vaste bewoners en jaarplaatshouders gisteren ontvingen. Sinds 1 augustus heeft het terrein nieuwe eigenaren die het terrein niet langer openstellen voor naaktrecreatie. Volgens de verkoper was het terrein onvoldoende rendabel. Daarnaast dienen er nieuwe investeringen plaats te vinden. De combinatie van deze factoren heeft hem doen besluiten tot verkoop. Wrang in dit verhaal is dat veel vaste bezoekers en eigenaren ook in 2004 met verkoop van het terrein te maken kregen. Tot dan was een toenmalige dochtermaatschappij van NFN eigenaar van het terrein. Het lukte bij verkoop toen in elk geval de naturistische bestemming te houden. Nu is dus dit helaas niet het geval.

De vorige eigenaar (tevens eigenaar van Naturistenpark Flevo-Natuur) biedt gedupeerden de mogelijkheid hiernaar te verhuizen. Ook kan men vragen stellen over de verkoop via verkoopvan@natukreek.nl.

NFN betreurt uiteraard het verlies van een mooie, naturistische bestemming op een plek direct aan het water, maar NFN stelt ook vast dat het terreinexploitanten vrijstaat een naturistische bestemming op te heffen. Net zoals men ervoor kan kiezen een naturistencamping op te starten. Als je vragen aan NFN hebt, mail dan naar bernd@nfn.nl. NFN ondersteunt de bewoners via de activiteitenvereniging Club Natukreek om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nieuws

Noordwijk geeft gehoor aan vraag NFN

05 september - De gemeente Noordwijk neemt de NFN-vraag om verplaatsing van het naaktstrand mee in de eerstvolgende strandwijziging in 2020.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Resultaten Enquete 'Manier van bloot recreëren'

03 september - In de maanden juli en augustus 2018 hebben we onze Luisterpanel-leden gevraagd naar hun manieren van bloot ontspannen. Maar liefst 70% heeft de vragenlijst ingevuld...

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Flevo-Natuur loopt voor KiKa!

01 augustus - Op vrijdag 3 augustus organiseert Flevo-Natuur een ”Flevo loopt voor KIKA”-dag. Zo hopen ze weer veel geld op te halen voor de stichting Kinderen Kankervrij. Help jij ze 'n handje?

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×