Commentaar op je lichaam? Vertel 't ons!

Nieuws

29 maart 2018 -

Respect voor elkaars keuze én lichaam; het is één van de kernwaarden onder blootrecreanten. Toch kan het gebeuren dat je een vervelende opmerking te horen krijgt over jouw lichaam. Bodyshaming heet dat. Terwijl bloot zijn juist een positieve invloed heeft op je zelfbeeld! Voor een artikel in ons magazine Bloot! zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met minder leuke reacties op zijn/haar lichaam. Zou jij daar persoonlijk (anoniem mag ook!) iets over willen vertellen? Hoe ga je daar bijv. mee om en hoe zet jij shaming om in loving? Stuur ons dan een berichtje: redactie@nfn.nl

Nieuws

Tweede editie Blootstraatje op de Vakantiebeurs groot succes

15 januari - Afgelopen week stond NFN op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij bevolkten net als vorig jaar het 'Blootstraatje' samen met een tiental buitenlandse vakantielocaties.

Lees dit nieuwsitem
Ledeninfo

Ledenpassen 2019

14 januari - Op dit moment wordt er bij de drukkerij hard gewerkt aan de ledenpassen van 2019. je nieuwe ledenpas ligt uiterlijk eind januari bij je in de brievenbus.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Bloot op vakantie? Heel gewoon én passend in vakantietrends 2019!

07 januari - Naaktrecreatie wordt steeds meer een onderwerp waar je gewoon over kunt praten. En het vrije vakantiegevoel past hélemaal bij de vakantietrends voor 2019!

Lees dit persbericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×