Delftse Hout: Helderheid, zekerheid & veiligheid

Nieuws

27 november 2017 -

Omdat op 30 november de Delftse gemeenteraad zich over de nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening (APV) buigt, heeft NFN het college en de gemeenteraad opnieuw gevraagd het naaktstrand in de Delftse Hout officieel aan te wijzen. Naaktrecreatie mag volgens de wet namelijk zowel op specifiek daarvoor aangewezen locaties als op niet aangewezen geschikte locaties. Na de rechtszaken rond de Delftse Hout laat de politie naaktrecreanten met rust, maar er blijven nog altijd bezoekers weg omdat zij de voorkeur geven aan een vaste plek, die ook als zodanig herkenbaar is.

NFN zou dan ook graag zien dat de gemeente Delft meer zekerheid en meer veiligheid naar de naaktrecreanten uitspreekt. Dit hebben wij dan ook kenbaar gemaakt in een brief aan burgemeester Van Bijsterveldt. Door het ontbreken van duidelijke bebording kunnen er ook discussies ontstaan tussen voor- en tegenstanders van blootrecreatie over het al dan niet naakt recreëren op een bepaalde plek.  Het creëren van duidelijkheid in de APV vermijdt ook zulke onnodige en ongewenste conversaties.

Nieuws

Sauna toch vaker open voor blote gasten

21 maart - Sportcentrum draait maatregel gedeeltelijk terug na overleg met NFN en vaste bezoekers.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Eerste officiële naaktstrand Ierland een feit

21 maart - Net buiten de hoofdstad Dublin ligt het eerste officiële naaktstrand van Ierland. Zondag 25 maart vindt de officiële opening plaats.

Lees dit nieuwsitem
Ledeninfo

Aanmelden Nieuwsbrief

21 maart - Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Lees dit Ledeninfo

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×