Delftse Hout: Helderheid, zekerheid & veiligheid

Nieuws

27 november 2017 -

Omdat op 30 november de Delftse gemeenteraad zich over de nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening (APV) buigt, heeft NFN het college en de gemeenteraad opnieuw gevraagd het naaktstrand in de Delftse Hout officieel aan te wijzen. Naaktrecreatie mag volgens de wet namelijk zowel op specifiek daarvoor aangewezen locaties als op niet aangewezen geschikte locaties. Na de rechtszaken rond de Delftse Hout laat de politie naaktrecreanten met rust, maar er blijven nog altijd bezoekers weg omdat zij de voorkeur geven aan een vaste plek, die ook als zodanig herkenbaar is.

NFN zou dan ook graag zien dat de gemeente Delft meer zekerheid en meer veiligheid naar de naaktrecreanten uitspreekt. Dit hebben wij dan ook kenbaar gemaakt in een brief aan burgemeester Van Bijsterveldt. Door het ontbreken van duidelijke bebording kunnen er ook discussies ontstaan tussen voor- en tegenstanders van blootrecreatie over het al dan niet naakt recreëren op een bepaalde plek.  Het creëren van duidelijkheid in de APV vermijdt ook zulke onnodige en ongewenste conversaties.

Ledeninfo

Naaktzwemmen in Nederland

18 oktober - De smaak van het naaktzwemmen in deze warme zomer te pakken gekregen? Ga dan nu lekker binnen zwemmen! NFN heeft een actueel overzicht van alle locaties en activiteiten.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Geklede saunabezoeker trekt zwemkleding uit

12 oktober - Hoewel er steeds meer badkledingdagen komen bij sauna’s in Nederland, switchen veel badkledingdragers uiteindelijk toch naar bloot saunabezoek. Dat blijkt uit onderzoek bij sauna's

Lees dit persbericht
Nieuws

Bloot! Wellness-special

08 oktober - Vanaf 12 oktober ligt de derde editie van ons magazine Bloot! in de winkels. Bloot! is hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×